Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA RANJENA
Povratak na članak

Nasilje ponovno eskaliralo u Ukrajini: Poginula četvorica vojnika u granatiranju na istoku

Ovime se broj poginulih ukrajinskih vojnika na bojišnici od početka godine penje na 19

Komentari 10

FR
franjo2
11:30 27.03.2021.

Što su četnici radili devedesetih godina u Hrvatskoj to rusi sada rade u Ukraini. Podrška Ukrainskom narodu da se oslobode genocidne ruske agresije.

VL
Avatar Joja
Joja
07:53 27.03.2021.

A gdje su komentari rusofila?

VL
ST
Startrack
21:41 28.03.2021.

Puna podrska ukrajini u oslobadjanju svoje zemlje.

VL
ST
stanoe
17:34 27.03.2021.

Drago mi je da poginu svi koji granatiraju Donbas. Ukrainskoj vlasti ne treba Donbas sa ljudima koji su protiv njih, njima treba samo teritorija bogata ugljom, kao sto i NDH nisu trebali srbi pa su rjesili da se trecina pobije, trecina protjera i trecina pokatolici.Isto taklo je i Tudjman po vlastitom priznanju izabrao ratnu opciju ne da bi dobio neovisnost nego da bi protjerao srbe. Tu se radi o mrznji prema ljudima druge nacije i ja zelim smrti svakome ko ubija drugog zbog njegove nacije ili vjere. Isto tako zelim smrti onim,a koji ih salju da granatiraju narod koji mirno zivi i nece se smiriti sa ustaskom vlascu. Za mene je ustastvo najvisi stupanj takve mrznje 50 stupnjeva, cetnici i svi ostali 40 stupnjeva, a ukrainski nacionalisti 50-55 stupnjeva jer su zapalili zivima 80 ljudi u Odesi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.