Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Naša komunistička braća Kinezi, hodaju Hrvatskom i fino pazare

Kinezi obišli brodogradilište Uljanik
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
04.05.2019.
u 09:31

Plenki hoda s njima i nudi sve živo. Sve dam, samo da prodam! Sve su oči uprte u našu komunističku braću

SUBOTA, 27.4.

Mala Mila se liječi u SAD-u i kažu da joj dobro ide. U akciji prikupljanja novca za Milino liječenje, građani Hrvatske su malo prebacili normu, pa je par milijuna ostalo. Roditelji su obećali da će se lova donirati drugoj bolesnoj djeci. Rečeno – učinjeno! Prvih 811.600 kuna, dobila je teško bolesna curica Nora. Sada imamo dokaz da ovakva akcija može završiti bez skandala. Možda ipak ima nade za nas!


NEDJELJA, 28.4.

Uskršnje čudo, dogodilo se u Vukovaru. Hram Svetog Nikolaja, prekoračio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i čestitao pravoslavcima Uskrs, točnije, Vaskrs. Narod je ostao u šoku, čekajući što će se dogoditi, kada ono, ništa! Nije se srušio zvonik, nije se zapalio krov, ikonama se nije ništa dogodilo, a i zvona su ostala čitava. Penava se malo tucnuo jajima s popom i to je to.


PONEDJELJAK, 29.4.

Tragedija u Kninu. Poginula dva radnika u DIV-u tijekom navodno rutinske akcije čišćenja. Ne znamo kako im je bilo ime, medije to nije pretjerano zanimalo. Dvojica kolega poginula su tako što ih je ubila struja. Prvo je nastradao jedan, a drugi bezimeni je stradao kada ga je pokušao spasiti. Iz tvornice javljaju da oni poštuju sve mjere zaštite na radu. Šteta što to nitko nije javio struji.


UTORAK, 30.4.

Naša komunistička braća Kinezi, hodaju Hrvatskom i fino pazare. Eno ih u Puli, pitaju pošto brodogradilište. Plenki hoda s njima i nudi sve živo. Sve dam, samo da prodam! Sve su oči uprte u našu komunističku braću. Eno, odoše Kinezi iz Pule prema Rijeci. Valjda će kupiti i 3. maj. Kineskom specijalnom Maestro karticom, bez limita. Tuđman je nekada tražio blagostanje + Europu, a Plenki traži blagostanje + Kinu!

SRIJEDA, 1.5.

Političari se razmilili Maksimirom i traže radnike da im čestitaju Praznik rada. Bandić poslao Vidoja Buluma da preroni Maksimirsko jezero i da se ne vraća bez barem jednog radnika. Ali, utaman! Radnika nema nigdje. Kako će ih i biti? Tvornice smo uništili, industrijske proizvodnje nema, čak je i Radnik iz Velike Gorice, promijenio ime! Došlo tako neko vrijeme da nema čovjek kome čestitati 1. maj!


ČETVRTAK, 2.5.

Bože dragi, što su ovi sindikalni uhljebi zlobni. Ma zamislite, optužili ministra Pavića da je državnom lovom platio spotove kojima veliča svoju genijalnu mirovinsku reformu, prema kojoj ćemo delati do 67-me godine života i da time minira njihov referendum protiv iste. Prvo, radi se o pukoj slučajnosti, a drugo, zašto uopće organiziraju referendum, kada se zna da će mu ministar Lovro jamačno naći manu.


PETAK, 3.5.

Sada je postalo službeno. Hrvatska je postala prva zemlja u svijetu u kojoj više nema nezaposlenih. Zadnjih nekoliko tisuća, uhljebljeno je u ponosu naše uhljebarske flote, Državnom inspektoratu, na čelu s admiralom Mikulićem! Samo u njegovom Glavnom stožeru, mirovinu će čekati 18 udarnika. Bit će problem zadržati Mikulića u prijelaznom uhljebarskom roku, jer se za njega otimaju mnoge zemlje s problemom nezaposlenosti.

Video: Govor premijera Plenkovića u Vukovaru

Ključne riječi

Komentara 12

NE
Neo001
12:18 04.05.2019.

Kinezi su došli kupovati ono što su domaće komunjare kroz desetljeća opljačkale, uništile, upropastile. Brodogradnju treba hitno likvidirati, kriminalce u zatvor i tu izgraditi ekskluzivni turizam, gdje će biti više ljudi uposleno nego u brodogradilištima i neće nam više nabijatii milijarde na leđa.

MX
Mister X
15:15 04.05.2019.

Naša komunistička braća Kinezi, hodaju Hrvatskom i fino pazare Plenki hoda s njima i nudi sve živo. Sve dam, samo da prodam! Sve su oči uprte u našu komunističku braću , Pričaju nam podvaljuju nam fašistički lažovi !

CR
crodark
11:42 04.05.2019.

Za Kineze smo postali malo veči dućan " Sve po 12 kuna"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije