Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALI LNG TERMINAL

Kohorst: Naš partner i saveznik Hrvatska preuzima ulogu lidera

Robert Kohorst
Davor Puklavec/Pixsell
01.02.2019.
u 13:45

Veleposlanik je čestitao hrvatskoj Vladi, posebno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Tomislavu Ćoriću, na odobrenju za financiranje terminala na Krku

Drago mi je što naš strateški partner i saveznik preuzima pozitivnu ulogu lidera. LNG Terminal će omogućiti uvoz iz širokog raspona dobavljača, a to će natjecanje osigurati najbolje cijene plina – poručio je danas američki veleposlanik Robert Kohorst.

Veleposlanik je čestitao hrvatskoj Vladi, posebno premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Tomislavu Ćoriću, na odobrenju za financiranje terminala na Krku.

– Ovaj je projekt investicija koja maksimizira hrvatske opcije opskrbe plinom i uvelike pridonosi diversifikaciji i sigurnosti regionalne opskrbe plinom – kaže Kohorst.

Izjava Andreja Plenkovića u Dubrovniku

Komentara 119

DO
domagoj1492
14:14 01.02.2019.

Sramotno je Kako je USA pljunula na Hrvatsku sa onim avionima. To Hrvatska nikada ne bi napravila Americi. Hrvati ipak puno više drže do svojih partnera i prijatelja.

NE
Neonacionalist
13:51 01.02.2019.

Na djelu se poznaje partner i saveznik a ne na diplomatskim slatkorječivostima a vi ste nam jasno pokazali glede F-16 kakvi ste nam saveznici .

AS
ante_slavonac
14:22 01.02.2019.

tuku li komšije komentare,ajjajjajaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije