Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U ZAGORJU

Pijani muškarac propucao psa, a u obližnjem mjesto zatim naručena likvidacija ovčara

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
29.04.2020.
u 18:18

Pokazalo se da je njemačkog ovčara ustrijelio jer je to od njega zatražio vlasnik nesretne životinje! Htio ga se riješiti, pa je naručio likvidaciju.

Policija je kazneno prijavila 56-godišnjaka koji je 26. travnja oko 14 sati na dvorištu obiteljske kuće u Donjoj Šemnici u Krapinsko-zagorskoj županiji pod utjecajem 2,18 promila alkohola u organizmu iz puške domaće izrade jednim hicem usmrtio psa čiji je vlasnik 27-godišnjak.

Prijavljen je i 71-godišnjak koji mu je dao pušku, pa će odgovarati za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja.

Istog dana 17 sati u dvorištu u Jelenjaku 38-godišnjak je iz vatrenog oružja usmrtio psa čiji je vlasnik 56-godišnjak, izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Pokazalo se da je njemačkog ovčara ustrijelio jer je to od njega zatražio vlasnik nesretne životinje! Htio ga se riješiti, pa je naručio likvidaciju. Prvi će na sudu odgovarati za ubijanje životinja, za što mu prijeti do tri godine zatvora, a drugi za poticanje na ubijanje.

Komentara 1

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:46 29.04.2020.

"...a u obližnjem mjesto ..."___U ovom dijelu rečenice vam "nešto" ne štima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije