Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit hitova

Naručio knjigu, ono što je našao unutra nasmijalo je internet

Knjiga
Foto: Getty Images
1/5
23.11.2019.
u 20:50

Govor je postao pravi hit, a mnoge zanima tko je vjenčani kum koji je tako dobro napisao govor.

Naručivanje preko Interneta ima svoje prednosti, baš kao i mane. No kako je otkrio 27-godišnji Reece Wane, manager hotela u Leedsu čovjek se može dobro i nasmijati. Naime, Wane je naručio knjigu o Teutonskim vitezovima i pronašao govor kuma. Nije poznato je li riječ o vjenčanju koje se dogodilo, ali govor je toliko dobar da ga Wane odlučio potražiti. 

Kako je naveo, knjiga ga je koštala samo 6,50 funti (oko 56 kn) no otkriće je neprocjenjivo. Govor je namijenjen vjenčanju Toma Fletchera i njegove mlade Becky, a 27-godišnjak koji ga je pronašao opisao ga je kao 'presmiješnog'

"Dame i gospodo, ako postoji itko ovdje tko je nervozan i zabrinut zbog onog što slijedi, vjerojatno je to zato što ste se upravo vjenčali s Tomom Fletcherom.  Ne, ozbiljno, želio bih zahvaliti Tomu na njegovom govoru i izuzetno sam počašćen i ovo je jako ponosan trenutak za mene koji sam vjenčani kum svom bratu i paru koji si tako dobro paše.

Foto: Getty Images

Vezano na Tomove riječi, mislio da kako će držati govor nakon Toma biti izuzetno teško i bio sam u pravu, nisam razumio ni riječ. 

Stoga, u ime djeveruša i svih ostalih želio bih zahvaliti Tomu na tome što god je već rekao.  Isto tako želio bi ponoviti Tomove riječi i zahvaliti ponovo svima na dolasku na njihov posebni dan, osobito onima koju su dugo putovali. 

Želio bih zahvaliti djeverušama koje izgledaju genijalno i jedino ih zasluženo nadmašuje u ljepoti naša mlada, Becky. Želio bih zahvaliti svojem asistentu Simonu koji je danas pomagao. Bio je uvjet za vjenčanje da pomagači ne smiju izgledati bolje od vjenčanog kuma i sa zadovoljstvom mogu reći da je Simon dobro odradio svoju ulogu. 

Naravno, moram zahvaliti i svojem partneru u zločinu, Benu za kojeg vjerujem da je bio malo nervozan i da je pripremio nekoliko liniji...pošmrkao ih je, pa nisam siguran je li spreman održati govor. 

Govoreći o nervozi, moram priznati kako sam bio anksiozan ovog jutra dok sam razmišljao o ovom trenutku. Želim vas uvjeriti kako nije ovo prvi puta danas da sam se ustao s toplog stolca s komadom papira u ruci. 

Kao vjenčani kum, moj je posao da se založim za mladoženju stoga sam sakupio nekoliko svjedočanstva ljudi koji su najbliži Tomu da pokažemo kako je Tom drag čovjek. 

Stoga, razgovarao sam s nekoliko njegovih kolega i čini se kako često ga karakteriziraju kao 'Boga'. Rijetko ga vide, vjeruje da je bolji od tebi, a kad nešto i napravi na poslu, to se smatra čudom.  Isto tako razgovarao sam s drugim ljudima i jedna osoba mi je rekla kako misli da je uobražen, sebičan, arogantan i bezosjećajan. Hvala ti na tvom mišljenju, Becky. 

I na kraju što ja mogu reći o Tomu?

On je uspješan, zgodan, duhovit, inteligentan i šarmantan. E....E...Oprosti, Tom, što ovo piše? Ne mogu pročitati tvoj rukopis. 

Nadam se da se svi slažete sa mnom da je ceremonija bila divna i vezano na to imao sam raspravu sa svećenikom dok smo čekali Becky i upitao sam ga vjeruje li u seks prije braka. Odgovorio mi je: 'Imam danas tri vjenčanja stoga ne ako ne ako ću zakasniti na ceremoniju' - navodi se u govoru vjenčanog kuma. 

Vjenčani kum izrugivao se plesnim vještinama mladoženje, te uvjerio mladu kako ona uistinu nije mogla gore proći od Toma.  Govor je postao pravi hit, a mnoge zanima tko je vjenčani kum koji je tako dobro napisao govor, piše Mirror. 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:19 24.11.2019.

Fantastično, fenomenalno i famozno (= 3F).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije