Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
51-GODIŠNJAK

Narcos u srcu Slavonije: Pao muškarac koji je u kućnom laboratoriju proizvodio drogu

Sven Hoppe/DPA/PIXSELL/Ilustracija
08.01.2021.
u 17:11

U suradnji s mjerodavnim državnim odvjetništvom, policijski službenici protiv 51-godišnjaka podnose kaznenu prijavu.

Službenici Postaje granične policije Vrpolje operativnim radom na terenu prikupili su korisne informacije o počinitelju kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Radi se o 51-godišnjaku kojeg se nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja sumnjiči da je u mini laboratoriju proizvodio, pakirao u manje paketiće i prodavao drogu (marihuanu) na području Brodsko-posavske županije. Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije koje koristi 51-godišnjak iz mjesta istočno od Slavonskog Broda.

Pritom je pronađeno u aluminijskoj vreći, PVC vrećici i PVC posudi 3128 grama marihuane, prijenosni mini laboratorij za uzgoj marihuane i drugi predmeti koje je osumnjičeni koristio prilikom počinjenja kaznenog djela.

Također je pronađeno i nekoliko tisuća kuna za koje policija sumnja da potječu od počinjenja kaznenog djela. U suradnji s mjerodavnim državnim odvjetništvom, policijski službenici protiv 51-godišnjaka podnose kaznenu prijavu.

Komentara 3

XN
xnet0822
18:40 08.01.2021.

Sve bu to završilo u spalionici "Našicecementa" !

LA
lajh1985
18:25 08.01.2021.

To sto oni zovu mini labaratorij to covjek mozda u garazi posadio :)

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:42 08.01.2021.

kaj vam smeta trava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije