Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thompson o koncertu u Splitu:

'Naravno da ću pjevati Bojnu Čavoglave. Nije sporna i ne krši nikakav zakon'

Thompsonov koncert u Tribunju
Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.08.2019.
u 12:32

Iz Grada su potvrdili da Thompsonov koncert na rivi stoji 400.000 kuna plus PDV.

Marko Perković Thompson održat će u nedjelju na splitskoj rivi koncert povodom Oluje. Danas je održao presicu na kojoj je govorio o koncertu. Potvrđeno je da Thompsonov koncert na rivi stoji 400.000 kuna plus PDV.

"Htio sam nastupati na Krbavskom polju zbog toga što ima simboličku vrijednost i svi znamo povijest iza toga. Međutim, nečiji su politički interesi prevagnuli. Ne volim da me se politizira", rekao je.

"Ja uvijek kažem da se na koncert nose obilježja hrvatske pobjedničke vojske", rekao je na pitanje o dopuštenom i nedopuštenom znakovlju na koncertima, 

Na pitanje o ukupnim troškovima koncerta nije htio odgovoriti tvrdeći kako je način na koji će trošiti svoj novac isključivo njegova stvar.

"Mislim da pitanje nije na mjestu. Nisam ikona desne političke scene. Ne bavim se time. Nastavljam kroz pjesme njegovati vrijednosti iz Domovinskog rata i naše povijesti", rekao je Thompson na pitanje novinara osjeća li se kao ikona desnice.

Nije htio govoriti o kandidaturi Miroslava Škore za predsjednika države. "Sve što kažem može se okrenuti protiv mene", dodao je.

"Naravno da ću pjevat Bojnu Čavoglave. Ona nije sporna, ona je svjedok vremena. Oni koji su protiv te pjesme, protiv su istine i ona i dandanas budi sjećanje na Domovinski rat i stvaranje hrvatske države. Zakonita je, ne krši se nikakav zakon", rekao je Thompson o repertoaru koncerta.

Rekao je da neće imati goste na koncertu. Iz Grada su potvrdili da Thompsonov koncert na rivi stoji 400.000 kuna plus PDV.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
12:44 01.08.2019.

BRAVO THOMSON!!!

Avatar Pancevac
Pancevac
12:46 01.08.2019.

Meni su pesme njegove odlicne,ne pozivaju na nasilje. Nerazumem oko cega ovolika frka?

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:56 01.08.2019.

Vidimo se na rivi :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije