Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU u sisku

'Napredujete, što ide u prilog ulasku vaše zemlje u EU'

sisak (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
15.12.2012.
u 15:21

Predsjednik odbora Raymond W. Knops nije otkrio hoće li Hrvatska dobiti i njegov glas

Odbor za europske poslove Kraljevine Nizozemske u sklopu dvodnevnog posjeta Hrvatskoj nakratko je napustio Zagreb kako bi se delegacija upoznala i s projektima u Sisačko-moslavačkoj županiji, jednoj od vodećih u pripremama za projekte Europske unije.

- Uočili smo kako je zadnjih godina došlo do razvoja, kao i planova za budućnost u Sisku. Čuli smo o poduzetom napretku u vašoj zemlji, što ide u prilog njezinu ulasku u EU, a treba li ona biti članica ili ne, o tome će nizozemski parlament raspravaljat u veljači- kazao je predsjednik Odbora, Raymond W. Knops. Ipak, nije želio otkriti ima li Hrvatska pri tome i njegov glas.

Županica Marina Lovrić Merzel istaknula je velike napore uložene u gospodarski potencijal u poslijeratnom periodu.

- Uspjeli smo iskoristiti prednosti turizma, poljoprivrede, malog gospodarstva i ono najvažnije za suradnju s Nizozemskom; korištenja sredstava EU, kazala je Lovrić Merzel prilikom današnjeg susreta s gostima.

Komentara 3

BA
baniček
18:23 15.12.2012.

u namještanju natječaja za poslove napredujemo iz godine u godinu...nema primanja u drz.službe, osim određenim ljudima....bravo za ovu pripizdinu iz koje na žalost svi bježe..znači da imaju kuda, ja nemam nikuda.

C0
cos 01
09:54 17.12.2012.

Stvarno , ispada da mi živimo u nekoj drugoj županiji, idila o kojoj ona priča nas nikako da dotakne. A statistike svakog dana sve gore , broj nezaposlenih raste , bijeda na svakom koraku ali i narod je zašutio , a kad narod zašuti sprema se najgore.

BA
baniček
13:04 17.12.2012.

COS, zašutili su oni koji rade u javnim i drž.službama jer im je učinak nikakav a privilegije i plaće 3 veće od mojih 2200 kn kod privatnika (dok ne propadne) , tako da je vrijeme da završimo taj domovinski rat i za unutrašnje uređenje. osobno jedva čekam da 'zaiskri' pa da se međusobno svi obračunamo i onda šta bude, ko živ ko mrtav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije