Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napredak u istrazi
Povratak na članak

Slučaj smrti Davida Dragičevića ipak će biti rasvijetljen? Nobilo: Zadovoljni smo

"Tužitelj i njegov tim daju nam nadu da će ovaj slučaj biti rasvijetljen i da će smrt Davida Dragičevića dobiti sudski epilog"

Komentari 39

SE
senijor121
22:30 12.10.2018.

Je li to on udbaška j bitanga koji je branio Tihomira Blaškića i priuštio mu 43 godine zatvore.

VL
TT
tTony
02:49 13.10.2018.

Naravno da hoce rjesio je sudbinu i Artukovica.

VL
DO
domxerex
00:40 13.10.2018.

Sada će uhapsiti nekog bolesnog hrvatskog branitelja koji više ni ne zna za sebe i odmah će Nobilo naći dokaze protiv njega kako bi namjestio suđenje u svojoj staroj maniri.

VL
PU
Pukovnik
22:32 12.10.2018.

Nobilo tamo gdje pripada. Treba spriječiti povratak.

VL
Avatar Django
Django
00:44 13.10.2018.

Meni je jasno da se kroz produciranje kvaziexyusadržaja želi povećati čitanost i izvan Hrvatske jer postoji ambicija biti najjače glasilo na području bivše države.Ali onda treba biti pošten i promijeniti ime. Evo mog doprinosa sa nekoliko ideja; “Večernja Politika”, “Večernji Blic”, “Večernji zabavnik”. Ovo zadnje bi, s obzirom na razinu novinarstva možda bilo najprimjerenije. Ovime također izjavljujem da se unaprijed odričem svih autorskih prava. Хвала .

VL
MA
Marko1337
16:57 13.10.2018.

Jadne nam države u kojoj udbaški odvjetnici razni nobili, prodanovići, slokovičke i slični dramju pravosuđem. Čim se pojave ovi udbaški mafijaši, suci su manji od makova zrna. To je kriminalna kasta.

VL
Avatar IvanR
IvanR
06:23 13.10.2018.

UDBA nimalo nije uvenula

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
18:39 13.10.2018.

Ovaj udbaš je spreman da ga se strpa u prdekanu.

VL
PI
Pierro12
14:41 25.12.2018.

Koliko se pamti, ovaj je bio u sugavoj yugi drzavni odvjetnik, odnosno DORH tadasnji za vrijeme yuge. Dakle, radio je u ime drzave SFRJ, to dovoljno govori. I sasvim je sigurno, da je bio UDBAS !!!! I takvi i dalje rade za drzavu ! SVE sto je radilo za drzavu SFRJ, dakle yugu, ukinuti dozvolu za rad i kazneno progoniti. Tuzio je u ime SFRJ, yuge, na politickim procesima protiv Hrvata. Zasto takvi mogu i dalje raditi ? Zasto NE odgovaraju za politicka sudenja ?! Pa to nema nigdje vise. To je kriminal. Lustracija NIJE provedena nazalost. SVI drzavni sluzbenici, osobito SUDSTVO i TUZITELJSTVO iz DDR-a, maknuti su sa svojih funkcija nakon pada Berlinskog zida. Takoder milicija, zatvorski cuvari itd...samo u RH su ostali na svojim funkcijama !! POSVUDA su, cak je "milance" zvani Zoki, otvoreno branio sefove UDBE tada 2013. !! Mijenjavsi zakon cak hitno, da bi dobio ultimatum, izbacivanjem RH iz EU-a !! Republika Njemacka i druge zemlje, morale su cekati ulazak RH u Uniju, kako bi RH konacno, isporucila preko interpola trazene ubojice !! Hrvatska godinama nije htjela suradivati i hrvatsko-udbasko pravosude sprijecavala i stitila UDBASE i ubojice. Godinama ?! I taj nobilo je jedan od njih. Lustracija pod hitno.

VL
OD
otac_domovine
00:49 13.10.2018.

Ono sto je sigurno da ce dokazi biti pronadjeni ili napravljeni, a unaprijed odredjeni krivac biti strpan u zatvor. Po staroj dobroj Nobilo te tuzi Nobilo ti sudi

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:55 13.10.2018.

Prvo, u Banja Luci, ne znam od kid vam nebuloza "Banjoj", a druge odvjetnik je Nobilo? Dakle babo ima milione, dakle babo je kriminalac, pa nije ni cudo da je sincic narkoman. Sjecate se kak je Miso Kovac cmizdril?

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
22:21 12.10.2018.

Tužitelj u rukama drzavne mafije! Mora sutjeti ili...SNSD-Zna Se

VL
DU
Deleted user
22:40 12.10.2018.

To je taj uspješni odvjetnik. Barem tako mediji uvjeravaju iako ih njegovi "uspjesi" demantiraju.

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:50 12.10.2018.

Na Balkanu poslije Josipa Broza nema vise pomoci I kakvog takvog reda….Nacionalisti dobijaju izbore I dalje….svako u svom ''okrugu''...I ovi I Srpskog ''okruga'' kad vec znaju da 'Dodik'' I ''druzina'' rade sto rade sto su ga ponovo izabrali na izborima da im I dalje sa svojom ''druzinom'' radi sta hoce...nima nikako ''logike'' toliko naroda dodje na taj prosvjed u BL I znaju da vlast je sa mafijom u dogovoru I opet se bira jedno te isto….a oni iz Muslimaskog dijela vise od pola ih se iselilo ''njihovih'' I onaj ostatak sto je ostao glasa za bas te sto pomazu da se mnogi isele...u HRV. Dijelu jos gore rekordni brojevi iseljavanja HRV. stanovnistva iz gradova bas gdje ''njihovi'' su na vlasti I oni opet jedno te isto glasaju...nima vise ''neutralca'' Josipa Broza da to dovede do reda I da svi zive zajedno….BEZ MAFIJE I NACIONALISTA....

VL
ST
stopostohrvat.
23:53 12.10.2018.

Godp Nobilo se nesto Ofuco. Smrso care pravo, izgleda da je izbacio Cvarke iz prehrane. Jesu mi se svinje ugojile ove ce god biti Cvaraka na pretek. Valja posla malo u Humanitarne svrhe za Sarajevo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.