Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crikvenica

Napio se, skrivio nesreću, pobjegao i napao policajce

napad
Anton Ficko/VLM
26.10.2010.
u 19:47

Alkoholizirani Crikveničanin napravio je cijeli niz prekršaja u središtu Crikvenice.

U ponedjeljak navečer 62-godišnjak iz Crikvenice nanizao je u malo vremena više prekršaja nego što ih obični smrtnik napravi za cijelog života. Prema policijskom izvješću, on je vozeći u alkoholiziranom stanju svojom Škodom "zakačio" parkirani Nissan i, kao da se ništa nije dogodilo, nakon toga otišao doma.

Ondje su ga posjetili policajci, a on ih je verbalno i fizički napao, pa im nije preostalo ništa drugo nego da ga privedu u policijsku postaju. U priopćenju Policijske uprave primorsko-goranske navodi se da je Crikveničanin star 62 godine vozeći Škodu Ulicom Dolac u središtu Crikvenice oko 21.20 sati udario parkirani Nissan u vlasništvu 39-godišnjeg Crikveničanina. Šteta je procijenjena na 7000 kuna. Nakon prometne nesreće 62-godišnjak je napustio mjesto događaja te su ga policajci pronašli na adresi na kojoj stanuje. Za očevida ih je verbalno i fizički napao pa su ga priveli u policijsku postaju, dok je dežurni liječnik ustanovio "da je pod vidnim utjecajem alkohola".

Zbog počinjenja prekršaja niza članaka Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima javnog reda i mira protiv njega su Prekršajnom sudu u Crikvenici podneseni optužni prijedlozi, a usto se nad njim nastavlja i kriminalistička istraga zbog osnovane sumnje počinjenja kaznenog djela napada na službenu osobu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:12 26.10.2010.

Ma kriv je taj lik koji tog nissana tu parkirao. Da je auto parkirao negdje drugo nista ne bi bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije