Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažna dojava

Napio se pa izmislio dvostruko ubojstvo i zvao policiju

'03.07.2012., Zagreb - Muskarac  smrtno strado od eksplozije bombe ispred svoje kuce . Policija provodi kriminalisticko istrazivanje.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
07.08.2012.
u 11:10

Policija je brzo otkrila da je riječ o lažnoj dojavi, a kada su došli k muškarcu, počeo ih je vrijeđati i tjerati iz dvorišta

Neslana šala skupo će stajati 71-godišnjeg Petrinjca nad kojim su službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke upravo završili kriminalističko istraživanje. On je 23. srpnja u alkoholiziranom stanju u večernjim satima nazvao policijski broj 192 i prijavio stravičan zločin, dvostruko ubojstvo u vikendaškom naselju Novom Selištu na obali Kupe pokraj Petrinje.

Policija je hitno intervenirala i ustanovila da je dojava lažna, odnosno cijeli događaj izmišljen. Ubrzo je počinitelj identificiran, ali je za policajce uslijedilo novo iznenađenje. Čim ih je ugledao u svom dvorištu, “šaljivdžija” je počeo vrijeđati policijske službenike tjerajući ih iz dvorišta, a energično je odbio i alkotest. Brzo je savladan, uhićen i priveden u policijsku postaju gdje je zadržan do otrežnjenja.

Kako je priopćila glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Dvorski, zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina Petrinjac je najprije kazneno prijavljen, a zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika prijavljen je i prekršajno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije