Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anektirani poluotok
Povratak na članak

Napetost na Krimu uoči primirja, Rusija podigla ogradu na granici s Ukrajinom

Primirje nema vremensko ograničenje te nužno neće trajati samo do pravoslavnog Božića 7. siječnja, kazali su iz Organizacije za europsku sigurnost i suradnju

Komentari 15

DU
Deleted user
13:09 28.12.2018.

Mene da neko anektira gleda bi se odupriti tome svim sredstvima, nebi se nikako pomirija s tim. Ocigledno ovim ljudima na Krimu godi ta aneksija kad su zadovoljni. El dzihadi hina stalno baljuzga o aneksiji ali nekako se ne poklapa jer slike govore drugo :)

VL
NO
Norway
13:05 28.12.2018.

Ljigav je Porošenko

VL
KO
kordunmoj75
23:34 28.12.2018.

Itrael ogradjuje vec godinama zicom svoju granicu,Slovenija takodjer,amerika zida zid na Meksickoj granici,Madjatrska takodjer,u cemu je tu problem sto i Rusija ogradjuje svoje granice prema Ukrajini......

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
07:07 29.12.2018.

kad netko uzme svoje to se onda zove aneksija ?

VL
Avatar oxi
oxi
19:30 28.12.2018.

ZA SVE JE KRIVA RUSIJA Portal:Logično "I za kraj saznajemo da su ruske snage protuzračne obrane iz baze u arhipelagu Nova Zemlja projektilom preko Arktika oborile saonice Djeda Mraza koji se vraćao iz svog redovitog godišnjeg obilaska svijeta i dijeljenja darova dobroj dječici. Olupinu saonica je u vodama Arktika je pronašao “norveški ribar”. On je rekao da su sam Djed Mraz i većina njegovih sobova mrtvi, a navodno je živ još samo sob poznat kao Rudolph, kojega je bilo lako brzo prepoznati zahvaljujući njegovom crvenom nosu. Unatoč činjenici da je Rusija službeno je demantirala bilo kakvu umiješanost u incident, što redovito radi, američke tajne službe su potvrdile da je smrtonosni projektil lansiran iz jednog od vojnih objekata na sjeveru Rusije u arhipelagu Nova Zemlja Neki ruski političari su pozdravili obaranje saonica, jer su i sami kao djeca bili žrtve izmišljenog djeda popularnog na Zapadu. “Djed Mraz je simbol dekadentne zapadne ideologije i konzumerizma. Tko je ubio tog debelog i korumpiranog čovjeka, taj je istinski domoljub i heroj”, rekao je lider ruske desničarske stranke “Zlatni medvjed”. Washington je u međuvremenu obećao da će primjereno odgovoriti na ovu nezapamćenu tragediju, a predsjednik i Kongres najavljuju moguće uvođenje sveobuhvatnih i apsolutnih ekonomskih sankcija protiv Moskve. Sprovod Djeda Mraza će se održati 28. prosinca, na Sjevernom polu. Među ostalima, od svjetskih čelnika su rekli da će doći Donald Trump, britanska premijerka... "

VL
GM
Gjuro-Mrki
13:45 28.12.2018.

svakodnevno mi zvone POŠTARI.dosta je bilo,sutra pravim ogradu ala Trump.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.