Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napetost između dvije države
Povratak na članak

Poljski zastupnik kaže da bi ratna odšteta od Njemačke mogla iznositi 850 milijardi dolara

Njemački pravni stručnjaci izjavili su prošle godine da Varšava nema pravo tražiti ratnu odštetu

Komentari 29

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:21 02.03.2018.

Braćo moja ovo moramo dobro proučit jer ko zna šta nas čeka ?

VL
PR
prajdali100
16:00 02.03.2018.

Samo za Vukovar i Dubrovnik Srbija mora platiti Hrvatskoj više od 70 milijardi dolara !!! Na tome treba insistirati.Nema im bez toga u EU pa taman ih pet Merkel- baba u nju na silu guralo.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:20 02.03.2018.

Složeno. Miloni njemaca su protjerani iz Poljske s vrećicama (kao iz Vukovara). Poljska je krvavo osvetila okupaciju.

VL
RO
robertbruckner
19:51 02.03.2018.

Pravilno treba je te hitljerovce natirati nek platidu, nesu poljoko hrvoti kojima se gace stepljeju dok vide cerku svapskog popusa

VL
ST
Startrack
16:29 02.03.2018.

Medison Grant rece prije sto godina nordijci prave novce. Poljaci i svi ostali traze ili su trazili i dobili novce od Njemaca kao ratnu odstetu. Od Srba siromaha neke mjesavine slavena, cigana i Turaka niko netrazi nista. Kad bi placaliali bilo kakvu odsetu nebi imali za kruha. Opet potvrda americke eugenike sa pocetka dvadesetog stoljeca.

VL
TO
Toni70
20:55 02.03.2018.

Poljski zastupnik kaže da bi ratna odšteta od Njemačke mogla iznositi 850 milijardi dolara Naravno da je teško izračunati ali ima onih koji znaju približno odrediti o kojoj sumi je riječ . Interes postoji i u nekih naivnih gdje jeje bio Građanski rat da se plati odšteta a vodili su ga uglavnom seljaci ...

VL
NE
Nepokolebljiv
17:32 03.03.2018.

Startrak@ postavljas dimnu zavjesu... Srbi u Ameriku izvezu vise automobile nego Hrvati proizvedu bicikl felgi godisnje! Srbima nije ispod casti raditi za saku graha (kao Hrvatima) kada se mora ali zato razvijaju infrastrukturu i uplacuju u drzavne fondove. Da ih se stisne za ratnu ostetu bi oni i to platili kao sto sada grade autocestu u RS i u Poturicestan. Ako imaju novaca za cisto politicke autoceste nasli bi i za ostetu!

VL
PO
pointmaker
15:09 02.03.2018.

Još što se ta konzerva stranka koja je sad na vlasti (od ona dva blizanca) busa pa to nije istina. kako će boljeti kada padnu...umjesto da su manji od makova zrna i sretni što uzimaju iz eu fondova od čega naravno većina ne dođe do naroda. tko može zabraniti da se kaže da je poljska imala kolaboracioniste - pa to je povijesna činjenica!! Svaka država evrope je imala svoje izdajnike što je tu problem, a mnoge od njih pokret otpora.

VL
Avatar Maršal_Vučko
Maršal_Vučko
14:58 02.03.2018.

Kakvu bre ratnu odštetu pa poljaci,hrvati,mađari,italijani su nemački saveznici. Kako od saveznika odštetu da tražiš. Tamo su samo židove pokokali i toje to...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.