Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarni incident u požegi

Napao taksista, ukrao mu vozilo i zapalio ga u šumi

Taksi
Jurica Galoic/PIXSELL
17.02.2019.
u 16:11

Kradljivac je nestabilni 33-godišnjaku koji je od prije poznat policiji zbog izazivanja požara i drugih kaznenih djela

Vozač požeškog taxi prijevoznika još će dugo pamtiti jučerašnju posljednju vožnju. Sinoć oko 22 sata prevozio je 33-godišnjeg muškarca iz Požege u obližnje selo Škrabutnik. Međutim, tijekom vožnje putnik je napao taksista, prisilio ga da zaustavi auto te ga izbacio na makadamsku cestu usred šume pored Požege, prenosi pozega.eu.

Vozač je nazvao kolegu, ispričao mu incident i zamolio ga da zajedno krenu u potragu za kradljivcem vozila. Nisu ga uspjeli pronaći pa su o svemu obavijestili policiju.

U međuvremenu muškarac je zapalio vozilo u šumi u Škrabutniku, a naknadno je policija utvrdila da se radi o ukradenom taksiju. Prema neslužbenim informacijama radi se o nestabilnom 33-godišnjaku od prije poznatom policiji zbog izazivanja požara i drugih kaznenih djela. Trenutno se nalazi na kriminalističkom ispitivanju.

Da situacija bude još bizarnija, vozač i putnik se od prije poznaju.

>> Pogledajte video: Krađa napojnica

Komentara 3

PE
pehlinar
16:42 17.02.2019.

a šta ćeš. ti šahisti samo sjede i igraju šah. di ste sad dežurni pljuvači po taxistima.

OB
ObrenM
19:38 17.02.2019.

Kada sirotinja ne uspije platiti neki racun ubrzo ce u zatvor.Medjutim manijaci su evidentno na slobodi.

AD
adler77
19:51 17.02.2019.

Jebo ga otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije