Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN AGRESIVNI SIN

Napao oca pa mu zaprijetio: Ne vraćaj se više! Mogao sam te ubiti jer sam jači od tebe

privođenje
Goran Stanzl/PIXSELL, ilustracija
13.04.2019.
u 12:46

Pijani sin je nasrnuo na oca te ga je uhvatio rukama za vrat. Otac ga je uspio odgurnuti, no sin ga je snažno udario nogom u potkoljenicu

Da više nisi došao kući! Idi spavati negdje drugdje! Budi sretan što te nisam ubio, a mogao sam jer sam znatno jači od tebe! - vikao je s balkona pijani 36-godišnjak svom ocu s kojim se netom malo prije toga posvađao te na kojeg je fizički nasrnuo.

Događalo se to 9. travnja oko 14 sati u obiteljskoj kući u Kninu, a netom prije otac i sin su se posvađali oko popravka automobila. Pijani sin je nasrnuo na oca te ga je uhvatio rukama za vrat. Otac ga je uspio odgurnuti, no sin ga je snažno udario nogom u potkoljenicu.

Otac je uspio pobjeći iz kuće, dok mu je sin s balkona prvo dovikivao da se ne vraća više, da bi potom i on izašao iz kuće. Ponovo je krenuo prema ocu, želeći ga napasti, no otac se uspio obraniti jer je u ruke uzeo drveni kolac. Agresivni sin kazneno je prijavljen zbog napada, a sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 4

DA
darwil
13:35 13.04.2019.

Sigurno mu otac bio uzor u životu.

OB
ObrenM
15:20 13.04.2019.

Bosno moojaaaa.

BV
bvalen16
11:08 14.04.2019.

Bio mu uzor ili ne ali ta kuca je ocito oceva a ta budala ga tjera iz iste,dakle nadam se da ce babo postupiti na isti nacin tj. odlazi pa kad se otrijeznis i izljecis mozes se vratiti... ali !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije