Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Totalno pomahnitao

Napao brata i njegovog 10-godišnjeg unuka i lakše ih ozlijedio

zlostavljanje,nasilje,portal
10.04.2020.
u 15:14

Suzavcem je poprskao osobu koja ga je pokušala zaustaviti u napadu na djecu

- Sve ću vas pobiti! - urlao je 47-godišnjak koji se sumnjiči da je 7. travnja prijetio članovima svoje obitelji, pri čemu je lakše ozlijedio dvoje djece. Sumnjiči ga se da je 7. travnja oko 18.30 na poljoprivrednom zemljištu na području Istarske županije, prijetio svom bratu, bratovoj ženi, te njihovim unucima.

Vikao je na dijete od 10 godina te je bio nasilan prema njemu i na kraju ga i lakše ozlijedio, dok je četverogodišnje dijete to sve sa strane gledalo. Kad je okrivljenikov brat pokušao spriječiti daljnji napad na dijete, okrivljenik je odgurnuo i svog brata te ga izudarao šakama, prijeteći da će ih sve ubiti te mu je nanio lakše tjelesne ozljede.

Pomahnitali 47-godišnjak, osim što je članovima obitelji prijetio ubojstvom te je nasrtao na njih, suzavcem je poprskao i muškarca (koji je otac jednom i očuh drugom dječaku) jer ga je pokušao zaustaviti u napadu na djecu.

Sve mu to nije bilo dovoljno pa je još tu osobu preklopnim nožićem porezao po prstima. Nakon što je ispitan na ODO-u Pula, određen mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
15:49 10.04.2020.

Prvi zid

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:28 10.04.2020.

Susan, 30. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije