Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U NOVOM SADU

Napao bivšu djevojku na ulici s nožem: Preminula na putu do bolnice

Srpska policija
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
26.12.2019.
u 20:04

Policija je vrlo brzo uhitila ubojicu

Stravično ubojstvo dogodilo se u popodnevnim satima u Novom Sadu. Muškarac D.D. (28) napao je s nožem svoju bivšu djevojku 25-godišnjakinju D.J., te joj nanio teške ozljede. Ona je preminula na putu do bolnice, a policija je nekoliko sati kasnije uhitila ubojicu. 

- Dobili smo poziv da se ispred broja 48 u Ulici Alekse Šantića žena srušila. Prilikom dolaska ekipe zatekli smo ženu bez svijesti, s ubodnim ranama dušnika i grudnog koša. Odmah je napravljena reanimacija, ali je žena preminula na putu do bolnice, izjavila je dr. Ivana Ramović za Kurir. 

U tijeku je očevid. 
 

Komentara 4

Avatar Matteo1212
Matteo1212
20:54 26.12.2019.

Nakon duuuuuugo vremena napokon vijest iz regiona, kako su soroševa piskarala uopće izdržala da po ure ne pišu o događajima iz nikad prežaljene ˝otadžbine˝??

DO
domxerex
21:44 26.12.2019.

Obično za vijesti iz otadžbiine kažem da nas se ne tiči- Biti ću dosljedan i reći da to nije trebalo biti ovdje nego u večernjim novostima. Samo bih dodao da dotičnog treba poslati na čišćenje zapuštenog i zatrpanog kanala dunav-tisa-dunav neka tamo potroši višak energija i neka razmišlja o svojim postupcima. Kod nas bih ga poslao na pošumljavanje Velebita, Biokova, Mosora, Dinare, ... RAD ODGAJA

DU
Deleted user
16:36 27.12.2019.

Nisam potpuno update-ovan glede novohrvatskog, ali sam potpuno siguran da se kaze "napao nozem", a ne "napao S nozem".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije