Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladani i privedeni

Napali policajce koji su došli po dojavi o remećenju javnog reda i mira

Policajci
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
13.05.2018.
u 19:45

Nedavno su u Splitu napadnuta i četiri interventna policajca, na koje je nožem nasrnuo provalnik

Više osoba privedeno je u noći na nedjelju zbog sumnje da su remetili javni red i mir te napali policajce. Kako je priopćila policija, sve se dogodilo oko jedan sat u noći na nedjelju u Trogiru.

Nakon što su dobili dojavu o remećenju javnog reda i mira, policajci su izašli na mjesto događaja. Kada su pokušali identificirati prekršitelje, ovi su ih napali, pa su svi svladani i privedeni. Okolnosti događaja još se istražuju, a nije priopćeno je li u ovom incidentu netko ozlijeđen.

Policija na širem području Splita u posljednje vrijeme ima pune ruka posla zbog niza nasilnih događaja, a nedavno su u Splitu napadnuta i četiri interventna policajca, na koje je nožem nasrnuo provalnik.

Komentara 3

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
21:09 13.05.2018.

Napali policajce uz Boga I domoljublje koji su došli po dojavi o remećenju javnog reda i mira kao svoji na svome.

DU
Deleted user
20:17 13.05.2018.

Naprid hajducine!

EL
elkomadante
22:09 13.05.2018.

Sigurno su ovi imali dobar pristup ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije