Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traga se za počiniteljima

Napali ga i teško ozlijedili dok je čekao u redu za ljekarnu

Ljekarna tučnjava red
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
20.03.2020.
u 11:29

Muškarac se najprije porječkao s drugom dvojicom, nakon čega su ga oni pretukli pa pobjegli.

Je li motiv napada na 61-godišnjaka nervoza koja  među građanima vlada zbog koronavirusa, nije poznato, no zagrebačka policija izvijestila je da je 61-godišnjak napadnut dok je čekao u redu pred - ljekarnom. Dogodilo se to 19. ožujka u 13 sati na Aveniji Marina Držića.

Napadnuti muškarac prvo se porječkao  s dvojicom neznanaca, nakon čega su ga oni napali i teško ozlijedili. Nakon toga su pobjegli i za njima se traga, a njemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
13:13 20.03.2020.

na zalost, bit ce toga jos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije