Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna dosadna muha

Napala Obamu usred Bijele kuće, predsjednik se branio rukama

barack obama, muha
Reuters/PIXSELL
25.01.2013.
u 10:42

Razmahao se Obama, no nije je uspio otjerati. Insekt mu je sletio ravno na čelo

U nekim trenucima stvarno nije lako biti predsjednik SAD-a. Uvjerio se u to barem drugi put Barack Obama kada ga je tijekom govora pred novinarima u Washingtonu napala muha. Razmahao se Obama, no nije je uspio otjerati. Insekt mu je sletio ravno na čelo, a taj su trenutak iskoristili mnogobrojni fotoreporteri te snimili ''jedinstven'' portret predsjednika.

– Ovaj tip me ovdje maltretira – kazao je Obama kojeg je muha prisilila da na trenutak zaustavi pripremljeni govor.

Sličan se incident dogodio i 2009. godine tijekom intervjua koji je Obama davao NBC-ju. Tada ga je maltretirala jedna mušica, no nju je uspio zgnječiti.

>>VIDEO Obamina kćer Sasha: 'Dobar posao, tata. Nisi uprskao!'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar oris2
oris2
13:48 25.01.2013.

Baalzvuv se igra s njim.Cekaju ga mnogo neprospavanih noci...

Avatar GERO2
GERO2
20:19 25.01.2013.

Znate na sto muha leti?Na go..

TO
Toni50
11:07 25.01.2013.

Elektronska muha na daljinsko upravljanje ; protutip na kojem se radi sa ubitačnom inekcijom . Prvi test sa bezezlenom muhom je uspiješno odrdila CIA... ? Time je dato svima do znanja da moraju biti poslušni pa makar na kavoj visokojoj poziciji bili ; Jel muha dleti do svakoga !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije