Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobio lakše ozljede

Nepoznata osoba napala župana Stričaka u kafiću, zatražio je liječničku pomoć

Varaždin: HDZ-ov kandidat za župana An?elko Stri?ak glasovao u društvu supruge
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
24.09.2022.
u 12:38

Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja

Nepoznata osoba sinoć je u ugostiteljskom objektu u Varaždinu prišla županu Anđelku Stričaku te ga fizički napala, priopćeno je iz Varaždinske županije. 

Župan Stričak zadobio je lakše ozljede i zatražio liječničku pomoć te se osjeća dobro. Na mjesto događaja izašli su i službenici PU varaždinske, koji utvrđuju sve okolnosti događaja, dodaje se. 

Župan Stričak jučer navečer bio je na otvorenju 52. Varaždinskih baroknih večeri, na kojem je bila i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, savjetnik Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića Zdravko Zima, velik broj veleposlanika akreditiranih u Hrvatskoj i drugi uzvanici. 

U kojem kafiću se dogodio incident nakon toga, zasad nije poznato. Policija se još nije službeno očitovala o incidentu.

Na incident su se osvrnuli iz lokalne podružnice SDP-a:

"Osuđujemo nasilne događaje u kojima je sudjelovao župan Varaždinske županije iz redova HDZ-a, a koje se dogodilo u petak u središtu Varaždina. Izrazito smo protiv i osuđujemo svaki oblik nasilja kao društveno neprihvatljivog ponašanja. Svako nasilje rađa novo nasilje i uporaba sile i posezanje za nasilnim metodama nikad nije rješenje već izvor novih problema. Zalažemo se za kulturu dijaloga i tolerancije u društvu. Županu Stričaku želimo brz oporavak", istaknula je predsjednica SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora. 

VIDEO Mještani o slučaju kod Vukovara: Vidjelo se da djevojka ima trbuh, no nitko ne zna gdje je dijete

Ključne riječi

Komentara 17

GB
Gavrlio bez principa
13:02 24.09.2022.

Opet mržnja i radikalni terorizam prema hadezeovcima koji samo žele krasti u miru.

SN
sasa.novak.58
13:24 24.09.2022.

Je li ga napala neka dobro organizirana i naoružana teroristička skupina koja silom želi smijeniti vlast, ili samo neki kolega pijanac?

BR
Brandfackel2
13:14 24.09.2022.

Svakom prema zasluzi... Počinju ubirati plodove svoje politike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije