Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražio zaštitu od policije

Napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke Boso kojeg su prozivali za mobing: Krenuo me udariti drvenim kolcem

Bosiljko Stanić
Foto: Branimir Bradarić
1/11
07.07.2016.
u 11:26

Radi se o vlasniku vinkovačke tvrtke Boso koji je proteklih tjedana od strane djela svojih radnika prozivan za mobing

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, danas je u prijepodnevnim satima u Vinkovcima fizički napadnut Bosiljko Stanić. Radi se o vlasniku vinkovačke tvrtke Boso kojeg je proteklih tjedana dio njegovih radnika prozvao za mobing. 

– Kretao sam na službeni put kada je osoba sa starijim automobilom preko bankine krenula na mene. Krenuo me udariti drvenim kolcem, ali sam se nekako obranio. Radi se o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila – rekao je Stanić u izjavi novinarima nakon napada.

Kazao je i kako je zatražio zaštitu od policije, koju je i dobio, a razlog je više prijetnji smrću koje je dobio zadnjih dana. Najavio je i kako će se tvrtka ubrzo o svemu očitovati.

Pred novinarima Stanić je bio vidno uznemiren, a imao je ozljede na laktu i rukama. Ispred sjedišta tvrtke, gdje se sve odigralo, bili su i brojni djelatnici koji su izašli kako bi dali potporu svome šefu.

Na mjestu događaja je i policija kako bi obavila očevid.

>>'Supruga je otkaz dobila samo zato što je javno progovorila. Jednostavno se slomila'

Komentara 193

T1
t111
11:41 07.07.2016.

da barem cesce gledamo kako velike hrvatske gazde dobivaju po glavi. onda se ne bi moglo dogoditi da placa kasni 2 mjeseca, a gazda iz bmw-a place kako nema novaca. ako drzava ne moze uvesti reda, nadam se da ce konacno sami radnici dovesti do postivanje radnickih prava.

DU
Deleted user
11:43 07.07.2016.

šta se čekalo do sada

DU
Deleted user
11:39 07.07.2016.

i kolcem, i lancem, i pajserom u glavu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije