Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga još traje

Napadačima na dvojicu zaštitara kod Đakova produljen istražni zatvor

Osijek: Privođenje osumnjičenog za razbojništvo nedaleko Đakova
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
25.11.2019.
u 12:49

- Istražni zatvor im je produljen za iduća dva mjeseca jer istraga još nije dovršena, a nisu se promijenile okolnosti zbog kojih je prema navedenima određen istražni zatvor - objasnio je Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku

Produljen je istražni zatvor trojici iz Slavonskog Broda koji su osumnjičeni za pokušaj teškog ubojstva i razbojništvo nad dvojicom zaštitara tvrtke Aleph Tau na cesti nedaleko od Đakova, prije mjesec dana.

- Istražni zatvor im je produljen za iduća dva mjeseca jer istraga još nije dovršena, a nisu se promijenile okolnosti zbog kojih je prema navedenima određen istražni zatvor - objasnio je Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku.

Podsjetimo, razbojništvo se dogodilo između Hrastina i Koprivne na đakovačkome području na izoliranoj cesti okruženoj šumom i poljima. Dvojica maskiranih iskočila su iz šume i odmah otvorila rafalnu paljbu iz kalašnjikova na zaštitarsko vozilo. Ranili su zaštitare, oteli im mobitele, službene pištolje i oko 773.000 kuna utrška iz lokalnik trgovina koji su prevozili. Treći ih je razbojnik čekao u šumi i odvezao ih u nepoznato. Ubrzo je uhićen Ilija Ćorić, 23-godišnji bivši zaštitar tvrtke Aleph Tau, a dan kasnije i preostala dvojica sudionika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije