Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAC IH PUSTIO

Napadači pušteni da se brane sa slobode: Bacili ženu pod tramvaj jer su mislili da je muškarac

PUZ
PUZ
22.03.2021.
u 14:27

Sudac je odbio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu da se okrivljenike zadrži u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda pustio je da se brane sa slobode 20-godišnjak i 19-godišnjak osumnjičeni da su iz nesnošljivosti prema ljudima druge spolne orijentacije 28. veljače odgurnuli ženu pod tramvaj koji ju je vukao po tlu.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je u subotu sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. No sudac je odbio taj prijedlog i nakon ispitivanja pustio okrivljenike da se brane sa slobode, priopćilo je tužiteljstvo.

Tužiteljstvo je dodalo da će se žaliti na rješenje suca istrage kojim se okrivljenici puštaju na slobodu.

Okrivljenike se sumnjiči da su 28. veljače oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu na Trgu Petra Krešimira IV., smatrajući da se radi o dvojici muškaraca, prvo verbalno, a potom i fizički napali muškarca i ženu koji su čekali tramvaj.

Tužiteljstvo je preciziralo da su okrivljenici prvo izvikivali pogrdne riječi ženi i muškarcu nakon čega su ženu gurnuli prema tramvajskim tračnicama u trenutku kada je nailazio tramvaj.

Žena je udarila u tramvaj i pala između tramvaja i tračnica nakon čega ju je tramvaj vukao po tlu te je pritom zadobila više ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 15

BI
billynik
14:32 22.03.2021.

I kako onda da ne vjerujem Mamiću?

SI
siny
14:32 22.03.2021.

parodija hrvatskog pravosudja.

NO
Nolte
14:49 22.03.2021.

Daj me nemoj zahebavat. Jel naveo razloge takvog puštanja? Ili ih ne mora navesti? Takvo djelo se ne može ponoviti? Ili su rekli: majke mi nećemo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije