Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Bergamu

Napadač drži taoca u poreznom uredu i prijeti samoubojstvom

equitalia (1)
AFP/PIXSELL
03.05.2012.
u 21:55

Nešto iza 17 sati oteo je 15 osoba da bi nakon toga pustio sve osim jednog. Rekao je da posljednjeg taoca neće osloboditi dok mu se ne omogući razgovor s novinarima.

Čovjek naoružan puškom u poreznom uredu u talijanskom Bergamu nešto iza 17 sati oteo je 15 osoba da bi nakon toga pustio sve osim jednog, priopćila je policija, javlja Reuters.

Drama se odvija u podružnici Equitalije koja prikuplja novčane kazne i poreze. Napadač je rekao kako posljednjeg taoca neće osloboditi dok mu se ne omogući razgovor s novinarima, prenijela je talijanska novinska agencija ANSA prijavljen.

Napadač je također vikao da je u financijskim nevoljama te prijetio da će se ubiti.

Ključne riječi

Komentara 1

GR
General Romel
23:05 03.05.2012.

Svakaki ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije