Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Grčić:

'Napada nas se sa svih strana, a kada izađu službeni podaci onda se zašuti'

Branko Grčić
Patrik Macek/PIXSELL
07.01.2015.
u 15:45

- Često puta nemamo dobru medijsku prezentaciju onoga što radimo - rekao je Grčić na tematsko-izvještajnoj konvenciji SDP-a Grada Ivanca.

 - Često puta nemamo dobru medijsku prezentaciju onoga što radimo, napada nas se sa svih strana, a kada izađu službeni podaci onda se zašuti i ne govori. Primjerice, raste nam izvoz i to oko 10 posto što nije malo, raste nam nakon dugo vremena industrijska proizvodnja, imamo najveći prihod od turizma nakon 2008. godine, nezaposlenost je manja za 40 tisuća ljudi u odnosu na prošlu godinu - kazao je ministar Branko Grčić na tematsko-izvještajnoj konvenciji SDP-a Grada Ivanca.

- Napada nas se i da nismo iskoristiti pozitivne efekte ulaska u Europsku uniju, a izvoz nam raste najvećim dijelom zbog te integracije, a nedavno je službeno objavljeno da smo primili skoro 700 milijuna kuna više iz Europske unije u odnosu na ono što smo uplatili u zajedničku kasu. Uskoro kreću i neke velike investicije koje bi trebale trgnuti i građevinski sektor koji je jedan od ključnih generator negativnog BDP-a - ustvrdio je ministar Branko Grčić na tematsko-izvještajnoj konvenciji SDP-a Grada Ivanca.

Nadovezao se tako na kolegu Nenada Stazića, potpredsjednika Sabora, koji je na prethodnoj konvenciji županijskog  SDP-a u Varaždinu pred članstvom SDP-a napao vodstvo HRT-a.

>>Stazić se obrušio na javnu televiziju: Ne znaju svoj posao

>>'Građani već primili veće plaće, najbolje plaćeni će dobiti 1100 kuna'

Komentara 38

ĆA
ćaćaća
18:25 07.01.2015.

a službene podatke će napisati partija(naravno onako kako njima paše)..koja sprdnja :))

DU
Deleted user
16:55 07.01.2015.

tigre kaži ti koliko ih je više zaposleno to su onda realne brojke

DR
draxy
16:04 07.01.2015.

Po ovom tipu u cijeloj RH jedino Vlada valja,sve ostalo treba promijeniti pa i narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije