Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred nastave

Napad u školi: Učenik šakom udario profesora!

hitna pomoć
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
07.02.2014.
u 21:29

Po učitelja je u Konavosku ulicu došla hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu Rebro. Ondje su mu ustanovljene lakše ozljede

Profesor Srednje elektrotehničke škole lakše je ozlijeđen u napadu kojeg je u srijedu u Zagrebu na njega izvršio 17-godišnji učenik.

Mladić ga je, doznajemo, lupio šakom u glavu za vrijeme održavanja nastave. Incident se dogodio tijekom prvog sata popodnevne smjene kada je učenik ušetao u razred u kojem inače ne pohađa nastavu. Došao je do profesora i udario ga, a nakon toga je napustio učionicu i zaputio se prema školskom ulazu gdje je pričekao da dođu po njega.

Po učitelja je u Konavosku ulicu broj 2 došla hitna pomoć koja ga je prevezla u bolnicu Rebro. Ondje su mu ustanovljene ozljede te je pušten kući.

>>Skandal u školi: Profesor suspendiran nakon ove snimke

Komentara 6

SK
skaibai
22:17 07.02.2014.

Do kojih grana može pasti naš odgojno-obrazovni sustav i prava učitelja? Što si sve učenici mogu dopustiti! Strava!!!!! Jugoslavenski sustav je prema ovome bio svemir!!!!! Kako je to žalosno. Umjesto da napredujemo, mi cijelo vrijeme nazadujemo.

MI
Mirnadob
22:34 07.02.2014.

Sramota da se ne postiva autoritet nastavnika,on treba bit odgojitelj u skoli,ali s tako treba i ponasat,kao odgojitelj. bojim se da ce takvih ispada po skolama bit i vise, a politicari se naka pitaju,zasto je tako?

NA
Nadimak06
09:12 08.02.2014.

Ovakvo ponasanje ucenika nije samo u Hrvatskoj nego i u napr. Njemackoj, Nizozemskoj, Engleskoj i jos nekim zamljama gdje se na ucenike gleda kao,na izvor prihoda. Skole se natjecu tko ce ucenicima vise ugoditi. Znam pouzdano da kada ucenik napravii nekakvu piz..riju najveca kazna mu je da ostane jedan sat duze u skoli ili da ga na jedan dan suspendiraju (kakav kazna haha, dobije jedan slobodan dan i sutradan opet kao da nista nije bilo. Racunica je jasna: ako su ucenici i roditelji nezadovoljni ici ce u drugu skolu, pa ce to kostati radnih mjesta nastavnika. Ako ce se skola pokaziti kao problematicna skola odu i svi oni sefovi koji samo drze sastanke i "uce" nastavnike kako se treba postupati sa djecom. Bog pomogao danasnjim nastavnicima/profesorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije