Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Cetinju

Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba, policija ubila napadača (34)

Pucnjava u Cetinju
Jelena Jovanović/Vijesti.me
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.08.2022.
u 18:44

Navodno je i policajac ranjen u glavu, a među ranjenima su i djeca

Jedanaest ljudi zajedno s napadačem ukupno je ubijeno u petak u Cetinju u Crnoj Gori u tragediji za koju se smatra da je obiteljski sukob, javljaju mediji. Do sukoba je došlo oko 16 sati, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Kako navode mediji, nakon kraće obiteljske svađe muškarac je izvadio pištolj i otvorio vatru. Ubojica je 34-godišnji Vučko Borilović.

Neslužbeno se saznaje kako se radilo o 34-godišnjem muškarcu koji je na ljude pucao u blizini njegovog mjesta stanovanja, prenosi Vijesti.me

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

Policija je odmah reagirala i pokušala ga savladati, ali on se nije predavao i pucao je na policajce. Oni su zatim ispalili više hitaca i napadač je ubijen.

Kako javljaju TV Vijesti, pucnjava se dogodila blizu Vladinog doma, a među ozlijeđenima je i jedan policajac koji je prevezen u Klinički centar Crne gore i njegovo je stanje stabilno.

Današnji događaj na Cetinju tragedija je koju Crna Gora ne pamti, kazao je premijer Dritan Abazović.

"Pozivam sve građane Crne Gore da mislima zajedno budemo uz obitelji nevino stradalih žrtava, njihove rođake, prijatelje i sve građane Prijestonice Cetinje", naveo je Abazović na Telegramu.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:03 12.08.2022.

Poludio.

AM
Axis Mundi
19:05 12.08.2022.

Ne znam zašto svi novinari masovno preuzimaju, i otkuda su to preuzeli, posve pogrešan način izvješćivanja jer kad se kaže da je nešto "bilo u petak", to ništa ne znači jer nije naglašeno o kojem petku se radi, tako da smo još donedavno mislili, kad se kaže, "u petak sam bio na koncertu", obično se mislilo na "prošli petak" ili se to i reklo "prošli petak sam bio na koncertu". Ako se želi reći da se nešto dogodilo danas, onda se tako i kaže, "danas se dogodilo to i to" ili "danas, u petak tog i tog datuma..." Kad kažete u svakodnevnom govoru "u petak idem na more", a recimo da je srijeda, to znači da za dva dana idete na more, riječ je o petku taj tjedan.

DU
Deleted user
20:02 12.08.2022.

Ima ih 600 000 a ubijaju se ko stoka po ulicama. Ovaj je pobio cijelu obitelj i onda s lovačkom puškom izašao na ulicu pa operi nasumce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije