Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba kritično

VIDEO Nožem u Njemačkoj ozlijedio troje ljudi: 'Rekao sam mu da ga baci'

njemačka policija
Foto: Paul Zinken/DPA/PIXSELL
Autori: Bojan Arežina, Hina
28.09.2018.
u 22:25

Na licu mjesta se slučajno zatekao gradonačelnik Daniel Rapp koji je nagovorio napadača da se preda

Jedan čovjek nožem je ozlijedio tri osobe u Ravensburgu u Njemačkoj te je priveden, objavila je policija danas poslijepodne. Terorizam je zasad isključen, rekli su istražitelji, no motiv napada još nije utvrđen. 

Jedna od ozlijeđenih je u kritičnom stanju. Osobe su ubodene na tri različite lokacije u starom dijelu grada.

Pogledajte video napada nožem u Njemačkoj:

Policijska operacija u tijeku je na Marienplatzu, objavila je policija oko 17 sati. Mjesto zločina je zatvoreno i policija poziva građane da ne prelaze barijere.

Ravensburg se nalazi u Gornjoj Švapskoj na jugu zemlje.

Na licu mjesta se slučajno zatekao gradonačelnik Daniel Rapp koji je nagovorio napadača da se preda. 

- Stajao je preda mnom s nožem u ruci, rekao sam mu da ga baci na pod - rekao je Rapp.

- Poslušao me je - dodao je gradonačelnik.

Ubrzo je stigla policija i uhitila napadača. Zasad se malo informacija zna o žrtvama i o napadaču kojeg gradonačelnik opisuje kao mlađu osobu.

Među ozlijeđenima je i muškarac koji je ručao u lokalu s obitelji kada je vidio muškarca s nožem kako trči prema njemu. Pokušao se obraniti koristeći stolicu te je ozlijeđen po rukama i leđima.

Pogledajte video napada nožem u Njemačkoj:

Ključne riječi

Komentara 60

Avatar Apsalar
Apsalar
18:13 28.09.2018.

Vjerojatno Maja Sever,nakon mukotrpnog istraživačkog novinarstva kojim se bavi, "novinarka godine", pronašla Iračane koji su "odveli" kćer od "istaknutog izbjeglice Sirijca", i oslobodila malu iz ruku otmičara! I sve to o svom trošku, dok je na bolovanju. Bravo Majo!

DU
Deleted user
18:19 28.09.2018.

Jedan čovjek?????????? Da nije onaj Severicin s "kćerkom" koji je zbrisao iz azila u Hrvatskoj. Zbog pljuvanja po hrvatskoj policiji i trošenja novca za pronalaženje navodnog djeteta umjesto sirijca troškove bih naplatio " poštovanoj" Maji.

Avatar YJKAH
YJKAH
18:18 28.09.2018.

Možda je to ovaj "naš" garonja "Sirijac u potrazi za kćeri" stigao na konačno odredište pa odlučio malo proslaviti i kulurno obogatiti domaćine običajima iz starog kraja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije