Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK ODMALENA

Naoružani pljačkaši upali im u kuću, reakcija dječaka oduševila je sve: 'On je moj heroj'

Foto: Screenshot
1/2
13.10.2020.
u 10:47

Kada su pljačkaši upali u kuću i uperili pištolje u njegovu majku, dječak je zgrabio igračku s poda i bacio je na jednog od njih

Iznimnu hrabrost pokazao je petogodišnji dječak kad su četvorica naoružanih pljačkaša upala u njegov dom u kojem je bio s majkom i uperila pištolje u njih.

Pljačka se dogodila 30. rujna u 10.30 sati u gradu South Bend u američkoj saveznoj državi Indiani. Policija je objavila snimku nadzorne kamere kuće ne bi li uhvatila razbojnike.

Oni su, naime, upali naoružani s maskama na licu i kapuljačama na glavi te pištoljima prijetili Tamiki Reid koja je u tom trenutku glačala odjeću.

S njom je bio i petogodišnji sin David Johnson koji se igrao.

Pljačkaši su uperili pištolj u ženu, a ona je polako hodala prema izlazu. To se nije svidjelo dječaku koji je pokušao zaštititi svoju majku. Uzeo je igračku s poda i bacio je na najbližeg pljačkaša te ga u jednom trenutku povukao za ruku.

Sreća za dječaka, pljačkaš nije na to reagirao, a ubrzo su i pobjegli te nisu ništa ukrali iz kuće.

Nakon što je policija objavila video kako bi pronašla pljačkaše, heroj je postao maleni David.

– Udario sam ga i bacio moj autić na njega – rekao je dječak.

– On je moj heroj, Jedino o čemu sam u tom trenutku razmišljala jest da ga izvučem iz kuće prije nego što se nešto loše dogodi – rekla je Tamika. Srećom, pljačkaši nisu nikoga ozlijedili, a nisu ništa ni ukrali iz kuće.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nepokolebljiv
23:58 16.10.2020.

Miroljubivi demonstranti! Rade u rudniku ugljena - ugljese.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije