Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talačka kriza u Riju:

Ubili naoružanog muškarca koji je prijetio da će zapaliti putnike u autobusu

Otmica busa
Foto: youtube
1/6
20.08.2019.
u 16:01

Federalna policija kaže kako su pregovori u tijeku s muškarcem koji je uzeo za taoce 37 putnika  i to od 5:30 po lokalnom vremenu. Neke od taoca je u međuvremenu pustio.

Naoružani muškarac u u brazilskom Rio de Jaineiru oteo je putnike u jednom putničkom autobusu i prijetio da će ih zapaliti. Talačka kriza potrajala je više sati, a policija je na kraju ubila napadača snajperom. Svi su taoci oslobođeni.

Videosnimke iz helikoptera pokazuju da se autobus zaustavio na mostu koji spaja Rio s gradom Niteroijem. Na mjesto događaja stigli su vojni policajci, hitne službe i specijalci, javlja BBC. 

 

Putnici koje je napadač kasnije pustio rekli su vlastima kako je muškarac prolio benzin po autobusu i zaprijetio kako će ga zapaliti. Službeni dužnosnici tvrde kako se muškarac predstavio kao policajac, no to još nije potvrđeno. 

- Muškarac nije imao posebnih zahtjeva i čini se da ima 'psihološke probleme', izjavio je glasnogovornik policije za TV Globo, prenosi Metro. 

Ključne riječi

Komentara 3

LA
lakočemo
15:55 20.08.2019.

Bit će tih puknutih u glavu sve više i više....

Avatar GRDASIC
GRDASIC
15:57 20.08.2019.

To je tragično, ljudi jednostavno pošize i krenu ubijati sve oko sebe, da li je to normalno nije!

AL
alphazulu99
16:07 20.08.2019.

Kako se grad zove? Rijo ili Rio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije