Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U TIJEKU

Naoružani lopovi u bijegu, jutros opljačkali banku u Umagu

Davor Puklavec/PIXSELL
08.01.2021.
u 11:53

U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, djelatnici policije poduzimaju sve mjere i aktivnosti kako bi ušli u trag nepoznatim počiniteljima", kratko je izvijestila glasnogovornica policije

Istarska policija očevidom još utvrđuje okolnosti jutrošnje pljačke poslovnice Istarske kreditne banke u Umagu, iz koje su naoružani vatrenim oružjem novac odnijela dvojica razbojnika koji su u bijegu.

Iz policije su u petak izvijestili da su dojavu o pljački banke zaprimili oko 8 sati, nakon što su zaposlenici Istarske kreditne banke u naselju Bašanija na području Umaga dolaskom u poslovnicu zatekli dvojicu naoružanih razbojnika. Odmah nakon što su se domogli zasad nepoznate količine novca pobjegli su u nepoznatom smjeru te se za njima traga.

"U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, djelatnici policije poduzimaju sve mjere i aktivnosti kako bi ušli u trag nepoznatim počiniteljima", kratko je izvijestila glasnogovornica Istarske policije Suzana Sokač.

Dodala je da će po završetku očevida biti poznati detalji ovog razbojništva te da je istraga u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:21 08.01.2021.

Sve je OK ak su imali brnjice...

DU
Deleted user
13:26 08.01.2021.

Kad banke pljačkaju građane onda se to zove biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije