Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA GRANICI

Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
Ivica Galovic/PIXSELL
18.01.2021.
u 18:06

Krijumčar je kao suputnik crnogorske državljanke (38) graničnoj kontroli pristupio oko 21,30 sati u automobilu luksemburških registarskih oznaka

Policajci i carinici na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu u subotu su spriječili državljanina Bosne i Hercegovine (44) koji je u Hrvatsku pokušao unijeti ilegalno oružje - automat 'kalašnjikov', pištolj i ručne bombe.

Krijumčar je kao suputnik crnogorske državljanke (38) graničnoj kontroli pristupio oko 21,30 sati u automobilu luksemburških registarskih oznaka.

Tijekom pretrage vozila u prtljažniku je pronađena automatsku puška AK-47, pet spremnika sa 150 komada streljiva, pištolj marke M57 s tri pripadajuća spremnika i 40 komada streljiva, dvije ručne bombe M93, dvije teleskopske palice te osam dimnih bombi kategorije P1.

Policija protiv krijumčara podnosi kaznenu prijavu te je do daljnje odluke državnog odvjetništva smješten u pritvor.

 

>> VIDEO Danas je najdepresivniji dan u godini: Istina ili dobar marketinški trik?

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
22:02 18.01.2021.

Ljudi su totalno prolupali,ić priko graničnog prijelaza s oružjem? Nisu u Crnoj Gori čuli za rendgen?Detektore eksploziva,zračenja i sl.? Još oni,koji su na"dobru glasu"? Pajdo poveza u vrime pandemija,pojačanih kontrola,propusnica,kad policija i carina ne zna kud s sobom od dosade? I mislija da će stić do Luxemburga? A budale.. :))

ZG
zg1985
21:27 18.01.2021.

jel muhamed?

RE
reborn
17:58 18.01.2021.

Našli mu pun prtljažnik kalkulatora - "za konačni obračun".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije