Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKI DEAL

Nancy Pelosi: Optužbe za opoziv Trumpa mogle bi sljedeći tjedan u Senat

Nancy Pelosi
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.01.2020.
u 23:21

Zastupnički dom pokrenuo je opoziv protiv Trumpa 18. prosinca nakon istrage koju je potaknula žalba zviždača zbog telefonskog razgovora Trumpa s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem 25. srpnja 2019.

Zastupnički dom bi sljedeći tjedan mogao poslati optužbe za opoziv američkog predsjednika Donalda Trumpa u Senat, rekla je u petak predsjednica Zastupničkog doma Nancy Pelosi. 

Zastupnički dom pokrenuo je opoziv protiv Trumpa 18. prosinca nakon istrage koju je potaknula žalba zviždača zbog telefonskog razgovora Trumpa s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem 25. srpnja 2019. 

Suđenje ne može početi dok se optužbe, formalno poznate kao članci opoziva, ne proslijede u Senat. 

Očekuje se da će suđenje završiti oslobođajućom presudom Trumpu prije nego što se zahukta kampanja za predsjedničke izbore u studenom jer nijedan republikanac nije izrazio podršku za rušenje Trumpa s vlasti. 

Za to je potrebna dvotrećinska većina u Senatu. 

Hassan Haidar Diab o napadu Irana na američke baze u Iraku: Hoće li SAD i Trump odgovoriti?

Ključne riječi

Komentara 6

ZI
zimerman
03:19 11.01.2020.

Hvala Bogu pa Senat drže republikanci . Inače bi demokrati (ljevičari) nevinog čovjeka i jednog od naj boljih američki predsijednika skinuli sa vlasti .

Avatar Mohawk
Mohawk
14:19 11.01.2020.

Demokrati su postali od stranke za “male ljude i srednju klasu” slični ljevičarima , anarhistima i globalistima, daleko od interesa za američki narod , judeo-kršćanske vrednote Biblije (sv. Pisma) na kojem je i bazirana Konstitucija ili Ustav SAD-a.

ST
stanoe
17:01 12.01.2020.

Demo9krate su ekspozitura globalista i oni vec odavno ne kriju da ne rade na americku drzavu nego na globaliste, to su izdajnici svoje zemlje koje su upregli marionete po drugim drzavama svi da sluze globalistima radeci za Sorosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije