Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLA JE TO ODMAH NAPRAVITI

Namučila se s parkiranjem pa ostala u šoku postupkom žene koja joj je pomogla

Screenshot
13.04.2021.
u 17:51

Žena u Volkswagen Passatu razveselila se kada je ugledala slobodno mjesto za parkiranje, no nije ni slutila da će joj to postati vrlo težak zadatak

Bočno parkiranje za mnoge je nemoguća misija, a posebno se s njime namučila jedna vozačica koja se pokušala bočno parkirati na cesti između dva automobila.

Žena u Volkswagen Passatu razveselila se kada je ugledala slobodno mjesto za parkiranje, no nije ni slutila da će joj to postati vrlo težak zadatak.

Nakon nekoliko pokušaja, u jednom je trenutku izašla iz vozila kako bi izmjerila stane li njezin automobil uopće na mjesto gdje se pokušava parkirati. Kada se u to ovjerila, ponovno je pokušala parkirati, no opet bezuspješno.

 

U tom trenutku prišla joj je druga žena i odlučila joj pomoći. Žena je navodila vozačicu kako da parkira te je naposljetku u tome i uspjela. Kada se uparkirala, vozačica je izašla iz automobila i srdačno zagrlila ženu koja joj je pomogla.

No, u tom trenutku uslijedio je šok. Žena je sjela u automobil iza kojeg se vozačica prethodno uparkirala i odvezla se te ostavila puno veći prostor za parkiranje. Vozačica Passata samo joj je zbunjeno mahnula dok je ova prolazila svojim automobilom kraj nje.

Video je pregledan više od 1,6 milijuna puta, a mnogi su se zapitali kako je vozačica uopće dobila vozačku dozvolu.

Ključne riječi

Komentara 21

RS
rasta sev
19:15 13.04.2021.

Imala je besplatnu školu parkiranja i treba joj zahvaliti na tome.

Avatar acivij
acivij
18:18 13.04.2021.

Ne vidim ništa loše u tome što je napravila. Upravo suprotno! Žena je pravilno postupila! Vidjela je da ova ne zna kako treba parkirati, te joj je pomogla parkirati i pokušala ju je nečemu naučiti. Da je samo sjela u svoj auto i otišla, ova druga bi imala "neprirodno mnogo" mjesta za parkiranje. U toliko prostora bi vjerojatno i ona parkirala bez većih problema, ali ne bi ništa naučila.

ZA
zagi101
19:26 13.04.2021.

pa zašto žena vozi limuzinu kad nema osjećaj za prostor, nek kupi mali gradski auto pa bu išlo, ali ne ona mora imati limuzinu nek se vidi, a to kaj teško s njom upravlja nema veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije