Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskrsni ponedjeljak

Namjeravali ste u kupovinu? Ove trgovine i centri su otvoreni

trgovine
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
02.04.2018.
u 11:40

Na Uskrsni ponedjeljak dio trgovina otvorilo je svoja vrata za kupce

Ako ste se danas odlučili otići u kupovinu, Lidl i Konzum za sve one koji nisu znali, ne rade. Ostali trgovački lanci kao i šoping centri uglavnom rade prema uobičajenom radnom vremenu ili nedjeljnom radnom vremenu.

Tako primjerice Supernova u Zagrebu u Buzinu radi od 9 do 21 sat. Interspar u sklopu radi također do 21 sat. Veći dio trgovina Spara i Interspara radi danas ali po nedjeljnom rasporedu.

Što se tiče Kauflanda, trgovina također rade prema nedjeljnom rasporedu, a popis svih možete pogledati ovdje. Slično je i s Plodinama koje danas rade prema nedjeljnom radnom vremenu. 

Avenue Mall danas radi uobičajeno do 22 sata. City Center One East i West u Zagrebu radi do 21 sat. Arena Centar i Westgate također rade prema uobičajenom radnom vremenu.

trgovine
1/8

 

 

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
12:20 02.04.2018.

ja nemam ništa protiv rada nedjeljom i praznikom, ALI da se to plati duplo radniku pa neka radi tko želi. ionako ljude općenito boli briga za radnike jer to pokazuju svojim kupovnim navikama. svi su kao protiv radom nedjeljom a idu u kupovine...

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
02:53 03.04.2018.

Pitam se jedno jeste vi katolici ? Zasto onda na katolicki praznik se tu radi ? Zivim u austriji, trgovine za uskrsni praznik ne rade, kod nas je to u kolektivom ugovoru rijeseno ! Kolektivni ugovori su u sektorima ( ( elekricari, zidari, vodoinstalater, FCC mehanicar, bankari, ured poduzetnik, ......,itd, svaki sektor je individualan). Svaku godinu i to opet individualno za svaki sektor, se o povisici razgovara do zakljucivanje pregovora.Gospodarska komora ( ministar i tajnik sekcije), ceh sektora, sindikat, .. U principu predstavnik poslodavca i predstavnika zaposlenika. Zaposleniki koji za praznik rade dobiju sta se secam 50 do 100 posto vise za taj dan.

DU
Deleted user
14:23 02.04.2018.

Ako radnik zeli da mu se plati duplo, onda neka trazi da mu se plati duplo. A ne da drzava donosi zakone i jos birokracije, i istjera i to malo poduzetnika i poslodavaca sto nam je ostalo. Radnik u svoji firmu donosi nekakvu vrijednost i za nju ima pravo pregovarati koliko misli da vrijedi. I to je jedini zakon koji treba postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije