Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priveden livnjak

Namamili ga na groblje pa zapucali na njega s motocikla

ubojstvo
Luka Klun/PIXSELL
09.07.2010.
u 11:09

U policiji za sada ne povezuju Pajićevo privođenje s napadom na splitskog zaštitara Lea Paurevića na kojeg se pucalo 6. lipnja oko 3 sata iza ponoći, također s motocikla, kad se vraćao kući s posla iz kluba Hemingway.

SPLIT - Policijski službenici i  Županijsko državno odvjetništvo prikupili su obavijesti i materijalne dokaze koji upućuju da je 32-godišnjak pokušao ubiti  26-godišnjaka s kaštelanskog područja, kazao je na izvanrednoj konferenciji za novinare Josip Bukvić, načelnik PU splitsko-dalmatinske.

Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičenik je 32-godišnji Boris Pajić, porijeklom iz Livna, koji je uhićen zbog pokušaja ubojstva Marija Boljata (26) zvanog Pajkić. Pajić ga je 8. svibnja pokušao ubiti na groblju u Kaštel Novom. Boljat je primio telefonski poziv prije od nepoznate osobe koja mu je rekla da se trebaju naći ispred groblja u Kaštel Novom. Kad je stigao svojim osobnim automobilom, na motociklu bez registarskih oznaka došao je Pajić i još jedna policiji zasad nedostupna osoba. Obojica su na glavama imala kacige.

Osumnjičeni je prema Boljatu ispalio više hitaca iz vatrenog oružja. Nakon toga, pobjegli su s mjesta događaja, a u splitskoj bolnici Boljatu su konstatirane teške i po život opasne ozljede. Pajić je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

Prema riječima načelnika PU splitsko-dalmatinske J. Bukvića, motiv pokušaja tog ubojstva utvrdit će se kad budu pronašli i drugu osobu.

U policiji za sada ne povezuju Pajićevo privođenje s napadom na splitskog zaštitara Lea Paurevića na kojeg se pucalo 6. lipnja oko 3 sata iza ponoći, također s motocikla, kad se vraćao kući s posla iz kluba Hemingway.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije