Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPRAVO NESREĆA

Nalet vlaka na automobil, prekinut željeznički promet

Tračnice
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
17.11.2019.
u 18:25

Prekinut je željeznički promet između Križevaca i Koprivnice te cestovni na lokalnoj cesti za Kloštar Vojakovački, priopćila je policija.

Putnički vlak naletio je u nedjelju oko 17.35 sati na osobni automobil na prijelazu ceste preko željezničke pruge u Kloštru Vojakovačkom kod Križevaca. Jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u Dom zdravlja u Križevcima.

Prekinut je željeznički promet između Križevaca i Koprivnice te cestovni na lokalnoj cesti za Kloštar Vojakovački. Policija je priopćila kako obavlja očevid na mjestu nesreće.

„Danas oko 17.35 sati u Kloštru Vojakovačkom, Brezov most, na prijelazu ceste preko pruge došlo je do naleta putničkog vlaka na osobni automobil. Jedna je osoba ozlijeđena i preveza u DZ Križevci. Trenutno je zastoj željezničkog prometa na relaciji Križevci- Koprivnica i cestovnog prometa na lokalnoj cesti za Vojakovački Kloštar. Slijedi očevid“, priopćili su iz koprivničke Policijske uprave.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:44 18.11.2019.

Budući da se nesreća dogodila na željezničko-cestovnom prijelazu, nema zbora o tome da je vlak naletio na automobil, kako piše u vijesti, nego je automobil podletio pod vlak, jer se u trenutku prolaska vlaka automobil nije smio nalaziti na kolosijeku. A zašto je je bilo upravo tako, zna jedino vozač toga automobil., koji je jedini kriv za nesreću. Ali, komu to dokazati u Hrvatskoj gdje su u takvim slučajevima svi odmah "empatični" prema vozačima cestovnih vozila. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije