Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Nalazi obdukcije dvojice mladića preminulih u nesreći u Zadru i dalje tajni

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
12.05.2020.
u 16:24

U teškoj prometnoj nesreći u središtu Zadra poginuo je 20-godišnji vozač i 17-godišnji suputnik, dok su još dvojica mladića iz istog vozila ozlijeđena

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru reklo je kako su zaprimili nalaze obdukcije tijela 16-godišnjaka i 20-godišnjaka, koji su poginuli prošli tjedan u centru Zadra kada su autom pri velikoj brzini sletili u more.

Međutim, izvješće šibenskog patologa dr. Kristijana Bečića za sada nije za javnost, piše 057info. 

Zadar: Automobilom sletjeli u more, poginula dvojica mladića
1/16

- Ne možemo davati informacije o rezultatima obdukcije, čiji zapisnici su zaprimljeni, jer su još uvijek u tijeku dokazne radnje odnosno izvidi čije je postupanje tajno. Nakon što izvidi budu dovršeni o državnoodvjetničkoj odluci javnost će biti obaviještena putem web stranice DORH-a - stoji u dopisu kojeg potpisuje glasnogovornik ŽDO-a Duško Berović.

I dalje je nepromijenjeno zdravstveno stanje 16-godišnjeg mladića koji se nalazio u automobilu s preminulim mladićima, te se on nalazi s ozljedama opasnima po život na JIL-u Opće bolnice Zadar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije