Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajući podaci
Povratak na članak

Nalaz veterinarske inspekcije: U skloništu As-Eko umire svaki peti pas

Udruge za zažtitu životinja zabrinute i ogorčene: Iako je smrtnost pasa velika, veterinarska inspekcija negira nepravilnosti i ne zanima ju dobrobit životinja

Komentari 6

NE
Neo001
16:07 26.07.2020.

Za jadne životnje je bolje da umiru nago da su cijeli život u kavezima, lošim uvjetima, neprestanom lavežu. Takva skloništa prvenstveno služe za uhljebljivanje i pljačku države i korz razne humanitarne akcije.

VL
KL
klo11
14:15 26.07.2020.

A kolike plaćice iliti "Volonterske naknade" isplaćuju voditeljima udruge, koja "vodi" to sklonište, i kakve mobilne telefone i tarife koriste isti, naravno plaćene od te udruge??

VL
BE
berija
08:34 26.07.2020.

Ljudi umiru, psi i ostale životinje ugibaju.

VL
ZO
Zoran
11:41 26.07.2020.

Neka ih ti ljubitelji životinja vode kući da više ne ugibaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.