Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže se

Nala i Rea nestale iz dvorišta, vlasnik sumnja da ih je netko ukrao

Foto: Privatni album
1/2
11.07.2022.
u 13:00

Kujice su nestale u Maloj Ostrni usred dana, nitko ništa nije vidio. Imate li bilo kakvu informaciju, nazovite na 091/55-07-409, nudi se i nagrada

Prošlo je već dva tjedna otkad su iz dvorišta obiteljske kuće u Maloj Ostrni, Dugo Selo, nestale dvije kujice pasmine chow chow. Nitko ništa nije ni vidio ni čuo, što je pomalo neobično, kažu žitelji Dugog Sela u kojem je teško bilo što sakriti od susjeda.

– U dvorištu su bila tri psa, uz Nalu i Reu bio je tu i mužjak Hugo. Kujice su nestale u vremenu od 7 do 18 sati. Kad sam oko 18 sati došao na imanje, našao sam samo Huga. Stajao je uz ogradu, Nale i Ree nije bilo. Sve sam pregledao i otkrio podignutu žicu prema susjednom vrtu – kaže vlasnik Željko Jurković. Odmah je krenuo u potragu, ali bezuspješno jer pse nitko od susjeda nije vidio. Tražio je u okolnim selima, na smetlištu Andrilovec, ali potraga je bila bezuspješna.

Nala je kod mene od 2020., imala je dva i pol mjeseca kad je stigla. Dlaka joj je zlatnocrvene boje, a ona je miroljubiva i zaigrana. Rea je njezin sestra, godinu dana je mlađa, dlaka joj je crvena i ima specifičnu crnu njuškicu. Ako ih neko vidi, ako zna gdje su, nudim novčanu nagradu ili štene – kaže vlasnik. Imate li bilo kakve informacije, nazovite 091/55-07-409.

Ključne riječi
pas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije