Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele se vratiti

Nakon vjenčanja sa 16-godišnjakinjom prozvan pedofilom i istjeran iz grada

Starac i djevojka
Foto: Getty
1/2
06.11.2018.
u 10:53

Andy se zaljubio u kćer svoje prijateljice, ali nakon što su mještani saznali za njihovu ljubav ovaj se par suočio s brojnim problemima

47-godišnji vozač autobusa Andy već je tri godine oženjen za 19-godišnju Beth Telford, ali njihova ljubav priuštila im je velike probleme. Naime, nakon vjenčanja Andy je prozvan pedofilom i izbačen je iz svog doma u Sjevernom Walesu, piše Mirror.  

Sada su se vratili u rodni grad Llandudno po prvi put otkako su bili "prognani" gdje snimaju televizijsku emisiju Age Gap Love

Zaljubljen u kćer svoje prijateljice

Priča ovog para započinje kada se Andy zaljubljuje u kćer svoje prijateljice. Nakon što su, kad je Beth navršila 16, a Andy imao 44 godine, započeli svoju vezu mještani su vrlo brzo saznali za njihovu ljubav, što im je preokrenulo život.

Beth je suočena s neodobravanjima svoje majke, a Andy pretrpio zlostavljanje nakon što se vijest o njihovom odnosu proširila.

“To su zaista bili mračni dani za mene. Osjećao sam se kao da sam neka vrsta životinje jer izlazim s mlađom djevojkom. Ali ne izlazim s mlađom djevojkom jer me je ta djevojka pitala da izađem van s njom, što je za mene privilegija i čast da nađem nekoga tko misli tako o meni”, istaknuo je.

Žele se trajno vratiti

Par se oženio na maloj svečanosti u Sjevernom Walesu i sada živi 170 kilometara dalje u Lancashireu sa svojim sinovima, dvogodišnjim Timmyjem i jednogodišnjim Conwayom.

Beth je objasnila kako joj 28-godišnji jaz nikada nije smetao, rekavši: "Uvijek sam željela zasnovati obitelj… tako da sam samo mislila da bi Andy bio savršen muškarac za to. Starost me ne smeta, nikad nije. Ne vidim ga kao starca, tatu ili tako slično".

Za emisiju Age Gap Love par je otputovao u svoj stari dom u Walesu i to je prvi put da su se vratili nakon što su ga napustili prije dvije godine. Otkrili su da im je cilj trajno se vratiti iako ne misle da će to biti lako. 

"Četrdeset godina sam živio u Walesu, kao i moje mama i baka. Vrlo je teško kada nisi tamo gdje si odrastao i gdje su sva tvoja sjećanja i obitelj. To me ubija iznutra cijelo vrijeme. Ne želim da se prema meni drugačije postupa…mi smo Beth i Andy i to je to, zar ne?", kaže Andy.

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kakačinka
11:04 06.11.2018.

Ha mora netko i opičen bit

KU
kupatilo
15:09 06.11.2018.

Godine nisu bitne.Bitna je lova.

LI
liliZG
15:08 06.11.2018.

16-44, po definiciji definitivno pedofil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije