Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreb u utorak

Nakon teške bolesti umro gradonačelnik Drniša A. Dželalija

ante dželalija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
06.10.2012.
u 16:55

Funkciju gradonačelnika obnašao je od 2001. godine, a mnogi ga pamte i kao saborskog zastupnika HDZ-a u Županijskom domu Sabora

Gradonačelnik grada Drniša Ante Dželalija umro je nakon kratke i teške bolesti u 68. godini života. Funkciju gradonačelnika obnašao je od 2001. godine, a mnogi ga pamte i kao aktivnog člana predsjedništva Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije te kao saborskog zastupnika HDZ-a u Županijskom domu Sabora.

Sprovod gradonačelnika Dželalije bit će u utorak, komemorativna sjednica Gradskog vijeća Grada Drniša, koja će se održati u maloj gradskoj vijećnici, počinje u 10 sati, a dan pokopa gradonačelnika proglašen je danom žalosti na području grada Drniša.

Komentara 5

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
17:10 06.10.2012.

R.I.P., brate hrvatski !

VE
velikazmija
17:38 06.10.2012.

hoće li vlada uputitu sućut obitelji dželalija--ili presjednik

SA
sargu123
19:08 06.10.2012.

O pokojnima samo najbolje. R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije