Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Nakon teške bolesti preminula ugledna novinarka Suzana Barilar

Suzana Barilar
Foto: Neja Markičević/CROPIX
17.03.2019.
u 11:23

Bila je poznata po britkosti rečenica i razmišljanju, a istovremeno je bila i draga kolegica, uvijek spremna pomoći.

U Zagrebu je u nedjelju ujutro nakon duge i teške bolesti preminula dugogodišnja novinarka i kolumnistica Jutarnjeg lista Suzana Barilar (46), javio je Jutarnji.   

Rođena je 27. listopada 1972., a diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bila je jedna od prvih zaposlenica Jutarnjeg lista, u koji je došla 1. siječnja 1998. godine, nekoliko mjeseci prije izlaska prvoga broja. Prije Jutarnjeg lista Suzana je radila i u Večernjem listu.

Bila je poznata po britkosti rečenica i razmišljanju, a istovremeno je bila i draga kolegica, uvijek spremna pomoći. Cijela redakcija

Jutarnjeg lista s najdubljim žaljenjem oprašta se od Suzane, koja će ostati zapamćena kao jedna od najistaknutijih hrvatskih političkih novinarki. Oproštaju se pridružuje i redakcija Večernjeg lista

 

Ključne riječi

Komentara 8

BR
Brandfackel2
12:30 17.03.2019.

Ispravka netočnog navoda... Judarnji list nisu hrvatske novine nego samo izlaze u RH. Hrvati nemaju svoje dnevne novine niti nacionalnu televiziju.

VL
.
13:17 17.03.2019.

R.I.P. međutim samo jedno: Po čemu je bila ugledna ?

DU
Deleted user
14:30 17.03.2019.

Po čemu ugledna? Nešto dobrog od nje nisam zapamtio. Netko ode prije, netko kasnije. Takav je život - a u njemu ni novinari nemaju neki poseban status kojeg si sami pripisuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije