Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duge cijevi na ulicama

Nakon terorističkih napada pojačane mjere sigurnosti u Republici Srpskoj

policija srbija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
28.06.2015.
u 16:38

Riječ je o preventivnim mjerama, koje se prije svega odnose na institucije Republike Srpske, koje štite pripadnici MUP-a RS, naoružani dugim cijevima

Policija Republike Srpske podigla je mjere sigurnosti na viši stupanj nakon tri teroristička napada koja su se u petak dogodila u Tunisu, Kuvajtu i u Francuskoj, javljaju Nezavisne novine.

Riječ je o preventivnim mjerama, koje se prije svega odnose na institucije Republike Srpske, koje štite pripadnici MUP-a RS, naoružani dugim cijevima.

Podsjetimo,  za sva tri napada koja su se dogodila u petak odgovornost je preuzela teroristička organizacija Islamska država.

>> Četvero Hrvata vraća se iz Tunisa u domovinu, a 15 ih nastavlja odmor

Komentara 3

IB
istina_boli
16:50 28.06.2015.

Svi ce te vi slavit slavu sveti Mladic i pjevat, noz, zica, Srebrenica.

AN
antijugoslavencina
05:46 29.06.2015.

Sta je "komsije", guza radi? Nijedan Musliman nije zaboravio najveci genocid nakon 2 svj. rata!

DU
Deleted user
20:54 28.06.2015.

Zašto se objavljuju vijesti iz te paradržave? Ako već mora (a očito u VL mora), barem pisati naziv tog legla zločinaca pod navodnicima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije