Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLT HRVATSKIH PODUZETNIKA

Teretanu otvorio i vlasnik iz Dugog Sela, ubrzo došla i policija

Zagreb: Iako su mjere i dalje na snazi, vlasnik teretane otvorio svoja vrata, stigla i policija
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
01.02.2021.
u 19:48

U centru za vježbanje vlasnika Alena Preldžića za vrijeme dolaska policije bilo je pet vježbenika i trenerica

Nakon što su danas u jutarnjim satima Državni inspektorat i policija zatvorile teretanu na Trešnjevci vlasnika Andrije Klarića, još jedan centar za vježbanje u Dugom Selu odlučio je, unatoč epidemiološkim mjerama, ali i astronomskim kaznama, otvoriti svoja vrata.

U centru za vježbanje vlasnika Alena Preldžića za vrijeme dolaska policije bilo je pet vježbenika i trenerica, a kako prenosi RTL, bilo ih je u manjem broju nego što ih je jutros došlo na Trešnjevku.

Nakon što je u medije izašla vijest da je teretanu na Trešnjevci zatvorila policija, ispred objekta se okupilo nekoliko građana kako bi dali podršku ogorčenom vlasniku.

- Nadam se da će u pritvoru biti samo jednu noć. Ja sam jutros došla podržati svog oca i stojim iza toga, komentirala je kćer uhićenog Klarića koja smatra kako su njegovi postupci bili ispravni.

Inače, udruga Glas poduzetnika najavila je provjed u srijedu protiv epidemioloških mjera.

Komentara 15

ST
stefj
20:44 01.02.2021.

Ovo je bez veze, dok god je to ovako pojedinačno, nema nekog smisla. Ovako policija ide okolo, zatvara ljude, država trlja ruke i piše kazne, javni službenici se naslađuju... Vidite da je država protiv malog poduzetništva, Plenković je to više puta sasvim jasno pokazao. Crvena buržoazija se nije promijenila niti malo...

Avatar krumpirsky
krumpirsky
07:47 02.02.2021.

svima kojima su uskračene teretane moreju dojti kod mene cepat drva, štihat vrt, štalu počistit, razmetat gnoj po njivi banda besposličarska

VK
vječni krojf
12:12 02.02.2021.

Čuo sam na radio da je vlasnik teretne na Tresnjevci kažnjen sa 30 tisuća kuna i prijeti mu kazna zatvora čini mi se do dvije godine.Zamislite da za ubojstva i silovanja dobivaju do 5 godina. Dobro da nisu došli na ideju da ga objese.Ovo je gore nego što je bilo u komunizmu,pogrešno čovjek što je htio raditi.Prava diktatura zavladala,samo fali još smrtna kazna,a doći će i to još.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije