Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Otac dvoje djece i trećeg na putu iskrvario bratu na rukama

Nakon svinjokolje pijan pao na noževe

26.11.2008.
u 13:36

GAŠINCI – Povratak sa svinjokolje u roditeljskoj kući u Gašincima preksinoć oko 20 sati bio je koban za Andriju Majlingera (35) iz Đakova, koji je, idući pješice s noževima u vrećici, pao u kanal baš na noževe i ubrzo preminuo od teških ozljeda.

Tragičan događaj zbio se na izlazu iz sela u pravcu Satnice Đakovačke.

Popili pivo
Nesretni Andrija zaputio se pješice prema Đakovu s bratom Matom u nadi da će ih netko usput povesti, jer dogovoreni prijevoz navodno nije stigao.

Prije toga zastali su u seoskoj gostionici i popili po još jedno piće.

Andrija je još na svinjokolji, prema riječima brata Mate, malo popio, a zatim na povratku ispio još jednu bocu piva. Hodajući zatim po mraku uz rub ceste, malo podalje od sela, Andrija je htio zapaliti cigaretu, zateturao i pao u kanal dubok oko dva metra.

Oštrice noževa zabile su mu se u prsni koš; ubodna rana u predjelu srca bila je kobna. Do dolaska Hitne pomoći je preminuo.

Čuvaj mi djecu
– Okrenuo sam se i vidio da mi nema brata. Čuo sam samo tup udarac i skočio za njim u kanal. Vikao je: “Brate, vadi me odavde!” Izvukao sam ga i polegao na cestu, sav je bio u krvi. Vrećice nije ispuštao iz ruku, stisnuo me za lijevu ruku i izustio: “Brate, čuvaj mi djecu”, zaridao je brat Mato, s mukom prepričavajući preksinoćnji događaj. Iza Andrije ostala je supruga Branka s dvoje djece u dobi od 12 i 10 godina, te s trećim djetetom na putu.

U njihovu skromnom stančiću, smještenom u potkrovlju Brankinih roditelja u Radićevoj ulici u Đakovu, Andrijinu tragičnu smrt danas su oplakivali i majka Marija i otac Antun, primajući sućut rodbine i prijatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije