Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi epilog

Nakon svađe ubio prijatelja pa pokušao presuditi sebi

Ubojstvo u Pinezićima
Foto: Saša Jokić/PIXSELL
1/4
12.11.2011.
u 16:28

U pokušaju samoubojstva muškarca je spriječio njegov otac kojemu je priznao kako je ubio prijatelja.

U Pinezićima kraj Marčane danas u 13,55 sati dogodilo se ubojstvo kojem je prethodio verbalni sukob.

Nakon svađe, Alen Bičić (27) iz Pinezića, kako neslužbeno saznajemo, nožem je ubio svog prijatelja Denisa Radolovića (29) iz Marčane. Ubojstvo se dogodilo u garaži pored kuće obitelji Bičić.

Radoloviću je Bičić nanio višestruke ubode u prsa i vrat, a potom je izašao iz garaže i krenuo prema obližnjoj oranici gdje se pokušao ubiti, ali ga je u toj nakani spriječio njegov otac kojemu je tek stigao izustiti "ubio sam Denisa".

Na mjesto događaja upućena je očevidna ekipa Policijske uprave istarske i zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Mirjana Zenzerović te mrtvozornica Jelica Kostov koja je kazala da je A. Bičić D. Radoloviću zadao 30-tak uboda nožem.

Uzrok svađe s tregičnim epilogom između dvojice, kako kažu mještani Marčane i Pinezića, najboljih prijatelja, zasad je nepoznat. Bičić je priveden u prostorije Policijske postaje Pula radi daljnjeg kriminalsitičkog istraživanja.

Komentara 5

PR
proxy1969
10:00 13.11.2011.

sorry na lapsusima i-phon je ipak phon.....

DE
denderi
19:05 12.11.2011.

bilo to u nekom selu istarskom ispod čićarija povadili dvoje pijanih svoje noževe te isprobavali naoštrenost noževa JEDAN NA DRUGOM ,,,KAŽEM BILO JE TO U JEDNOM ISTARSKOM SELU ISPOD ČIĆARIJA

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
22:38 12.11.2011.

A.Bičić je imao vrašku sreću, nakon ubojstva svojeg prijatelja, sebe je promašio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije