Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u zagrebu

Nakon žestoke svađe nožem izbola devet godina mlađeg muškarca

Ilustracija
Foto: Getty Images
31.12.2019.
u 15:39

Osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku

Dana 29. prosinca u ranim jutarnjim satima u Zagrebu odvila se drama. Nakon žešćeg verbalnog sukoba 32-godišnjakinja je nožem nasrnula na muškarca (23) i teško ga ozlijedila.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'ubojstvo' u pokušaju, priopćeno nam je.

Osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku.

 

Komentara 13

GR
gragakarlovac
20:26 31.12.2019.

kada treba platiti račune, odmah nož

TO
toljaga22
18:38 31.12.2019.

Instambul na djelu

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
18:35 31.12.2019.

Da se dogodilo obratno i u Imotskom vec bi dezurni moralisti ,Vedrana ,Jelena ,i lijevoliberalni fasisti optuzili sve Hrvate i vjernike ,ovako bih volio vidjet ime i profil ove obitelji , da pogodim ,ateisti ,uzivaoci narkotika u drugom braku ,posvadaliali se zbog novca za abortus , mjesani brak , sin iz prvog braka Hari Krisna ,a kojoj politickoj stranci pripadaju necu reci (izborna sutnja)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije