Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZA POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe, 74-godišnjakinju više puta izbo nožem

Davor Puklavec/PIXSELL
04.05.2021.
u 08:03

Njihovi su međusobni odnosi duže vrijeme bili narušeni.

Amir E. (44)  sumnjiči se za pokušaj ubojstva zbog čega je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da se 29. travnja oko 6.30 u podstanarskom  unajmljenom stanu u Ulici Jurja Žerjavića u Zagrebu  posvađao sa 74-godišnjakinjom.

Njihovi su međusobni odnosi duže vrijeme bili narušeni. Svađa je prerasla u fizički obračun, a u jednom je trenutku Almir E., kako se sumnja 74-godišnjakinji zadao više ubodno-reznih rana. Nije je uspio ubiti jer su ga u tome spriječili policajci koje je netko u međuvremenu pozvao.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu Amir E. je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 1

QU
Quipu
18:10 05.05.2021.

Žena je preminula u bolnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije